سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ناگویی هیجانی 34 صفحه

دسته بندي: مقالات
11 دی
روانشناسی و علوم تربیتی

این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق ناگویی هیجانی قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری ناگویی هیجانی تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق ناگویی هیجانی در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد.


تعریف مفهومی ناگويي هيجانی :

ناتواني در پردازش شناختي اطلاعات هيجاني و تنظيم هيجانها ناگويي هيجاني ناميده مي شود.(بگبي و تيلور ،1997، تيلور،2000 ، تيلور و بگبي ،2000 ، لين،آهرن،كوارتز وكاستياك ،1997؛ به نقل از بشارت،1386) ناگويي هيجاني سازه اي است چند وجهي متشكل از دشواري در شناسايي احساسات و تمايز بين احساسات و تهييج هاي بدني مربوط به انگيختگي هيجاني ،دشواري در توصيف احساسات براي ديگران ،مديريت تجسم محدود كه برخسب فتو خيال پردازي ها مشخص مي شود ،سبك شناختي(غير تجسمي) ،عمل گرا و واقعيت مدار يا تفكر عيني (تيلور و بگبي ،2000 ، سيفنوس ،2000؛ به نقل از بشارت، 1386).


تعریف عملیاتی ناگويي هيجاني :
منظور از ناگويي هيجاني نمره‌اي است كه آزمودني از پاسخ به مقياس ناگويي هيجاني تورنتو اخذ مي‌كند و از 20 تا 100 متغير است؛ نمره‌ي بالاتر به معناي ناگويي هيجاني بيشتر است.

نمونه پیشینه تحقیق در مورد ناگويي هيجاني

بشارت و گنجي(1391) در تحقيقي نشان دادند كه ناگويي هيجاني با رضايت زناشويي همبستگي منفي معناداري دارد و سبكهاي دلبستگي مي توانند اين رابطه را تعديل كنند و تنها سبك دلبستگي ايمن، توان تعديل رابطه ناگويي هيجاني در رضايت زناشويي را دارد.

فهرست مطالب

تعریف نظری ناگویی هیجانی تعریف عملیاتی ناگویی هیجانی فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش ناگویی هیجانی

ناتوانی هیجانی
تفاوتهای جنسیتی و آلکسیتیمیا
سبب شناسی
دیدگاه روان کاوی
دیدگاه فیزیولوژیک
دیدگاه فرهنگی – اجتماعی
پیشینه تحقیق
تحقیقات انجام شده خارجی
تحقیقات انجام شده داخلی

منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع انگلیسی


قيمت فايل:21000 تومان
تعداد صفحات:34
تعداد اسلايدها:34
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی