سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ریسک و انواع آن 29 صفحه

دسته بندي: مقالات
9 دی
حسابداری

این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق ریسک و انواع آن قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری ریسک و انواع آن تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق ریسک و انواع آن در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد.


ریسک عبارتست از تفاوت بین بازده واقعی و بازده پیش بینی شده و یا می توان گفت ریسک یک دارایی عبارتست از تغییر احتمالی بازده آتی ناشی از آن دارایی. در شرایطی که بیش از یک نتیجه را پیش بینی می کنیم در شرایط ریسک قرار گرفته ایم.در صورتیکه اگر بازده یک دارایی را در سال آینده دقیقاً 10 درصد پیش بینی کنیم، ریسک بازدهی این دارایی صفر است. اگر پیش بینی کنیم بازده یک دارایی در سال آینده بین 8 تا 15 درصد است، می گوییم بازده این دارایی دارای ریسک است. هر چه بازده دارایی را متغیرتر پیش بینی کنیم ریسک آن بیشتر است. در یک طرح سرمایه گذاری، دامنه پراکندگی احتمال بازده، بیانگر ریسک آن طرح است. هر چه دامنه پراکندگی احتمال بازده بیشتر باشد ریسک طرح بیشتر است.


منابع ریسک
چه چیزی باعث تغییرات بازده یک دارایی مالی می شود؟ ریسک کلی دارایی مالی تابعی است از چندین عامل که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

1. ریسک نوسان نرخ بهره:
ریسکی که سرمایه گذار به هنگام خرید اوراق قرضه (با سود ثابت) می پذیرد، را ریسک نوسان نرخ بهره می گویند. قیمت اوراق مزبور در صورت تغییر نرخ بهره تغییر می کند، قیمت اوراق قرضه با نرخ بهره رابطه عکس دارد. تاثیر نرخ بهره بر بازده اوراق قرضه خیلی بیشتر از تاثیری است که در بازده سهام عادی ایجاد می کند.


2. ریسک بازار :
ریسک بازار عبارتست از تغییر در بازده که ناشی از نوسانات کلی بازار است. همه اوراق بهادار تحت تاثیر ریسک بازار قرار می گیرند. سهام عادی (نسبت به سایر اوراق بهادار) بیشتر تحت تاثیر ریسک بازار قرار خواهد گرفت. ریسک بازار ناشی از رکود اقتصادی، جنگ و تغییرات ساختاری در اقتصاد می باشد.


3. ریسک تجاری :
ریسک ناشی از انجام تجارت در یک صنعت خاص به عنوان ریسک تجاری یاد می شود.


4. ریسک تورم :
ریسک قدرت خرید یا کاهش قدرت خرید «وجوه سرمایه گذاری شده»، این نوع ریسک با ریسک بهره مرتبط است (نرخ بهره در اثر تورم افزایش می یابد).

5. ریسک مالی:
ریسک مالی ناشی از به کارگیری بدهی در شرکت است و هر چه نسبت بدهی بیشتر باشد ریسک مالی بیشتر است، ریسک مالی به وسیله اهرم مالی اندازه گیری می شود.

فهرست مطالب
1-9 تعريف مفاهيم و واژگان عملياتي 7
1-10 ساختار کلی تحقیق 9

فصل دوم: چارچوب نظری و پیشینه پژوهش ریسک و انواع آن

2-14 ریسک 39
2-14-1 اندازه گیری ریسک 40
2-14-2 منابع ریسک 40
2-15 انواع ریسک 42
2-15-1رابطه ریسک وبازده 42
2-16 مجموعه سرمایه گذاری 43
2-17 ریسک مجموعه سرمایه گذاری 43
2-18 تئوری پرتفولیو 44
2-19 پیشینه تحقیق 45
2-19-1 تحقیقات خارجی 45
2-19-2 تحقیقات داخلی 48
2-20 خلاصه فصل 50


منابع
منابع فارسی
منابع انگلیسی


قيمت فايل:15000 تومان
تعداد صفحات:29
تعداد اسلايدها:29
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی