سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق ذهن آگاهی 30 صفحه

دسته بندي: مقالات
30 آذر
روانشناسی و علوم تربیتی

این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق ذهن آگاهی قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری ذهن آگاهی تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق ذهن آگاهی در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد.


ذهن آگاهی " کیفیتی از بیداری است که در آن ما از آگاه بودن خود آگاه می شویم. یعنی می فهمیم که داریم می فهمیم. یعنی وقتی داریم فکر می کنیم متوجه می شویم که در حال فکر کردن هستیم. به زبان ساده هم موضوعی را که راجع به آن فکر می کنیم، می بینیم، هم متوجه پدیده تفکر هستیم و هم متوجه فکر کننده هستیم. این کیفیت بیداری شاید برای آدمهای معمولی به راحتی قابل درک نباشد اما وقتی آن را بیشتر توضیح دهیم همه متوجه خواهیم شد که مفهومی بسیار ساده و قابل فهم است. اما وقتی پای عمل به میان می آید خواهیم دید که رسیدن به حالت ذهن آگاهی پیچیده ترین مساله ساده عالم است ( بهادران، پورناصح، 1386).


قبل از اینکه ذهن آگاهی اتفاق بیفتد بیداری و هوشیاری ما دستکاری شده و نیمه خواب است. واکنش های ما از قبل شرطی و برنامه ریزی شده است. درموضوع یادگیری به روش ذهن آگاهانه داشتن دیدی صحیح نسبت به شیوه ادراک ذهن آگاهی بسیار اهمیت دارد و اگر در این رابطه تعمق و تامل کافی صورت نگرفته باشد بخش «ذهن آگاهی» از یادگیری جدا می شود ( کاویانی، جواهری و بحیرایی، 1385).

فهرست مطالب

تعریف نظری ذهن آگاهی تعریف عملیاتی ذهن آگاهی فصل دوم مبانی نظری و پیشینه تحقیق ذهن آگاهی

مقدمه 1
2-2- ذهن آگاهی 3
2-2-1- یادگیری ذهن آگاهانه- کاربرد ذهن آگاهی در اتفاق یادگیری 5
2-2-2- اصول یادگیری ذهن آگاهانه 5
2-2-3- ذهن آگاهی یا حضورذهن 6
2-2-4- ذهن آگاهی و مراقبه تمرکزی شرقی 9
2-8- پیشینه تحقیقات 11
2-8-1-تحقیقات داخلی 11
2-8-2- پیشینه تحقیقات خارجی 15

پیشینه تحقیق
تحقیقات انجام شده خارجی
تحقیقات انجام شده داخلی

منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع انگلیسی


قيمت فايل:21000 تومان
تعداد صفحات:30
تعداد اسلايدها:30
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی