پزشکی
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی نقش گیرنده های مرکزی هیستامینی( H1,H2 ,H3 ,H4 ) ، در اعمال فیزیولوژیک بدن، در قالب pptx و در 39 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
نوروشیمی هیستامین
بیو سنتز
ذخیره هیستامین
آزادسازی هیستامین
جذب و متابولیسم هیستامین
نورون های هیستامینرژیک
عصبدهی
ورودی های آوران
رسپتورهای هیستامین
رسپتورهای H1 هیستامینی
رسپتورهای H2 هیستامینی
رسپتورهای H3 هیستامینی
رسپتورهای H4 هیستامینی
رسپتورهای NMDA (N–متیل D-آسپارتات)
نقش های فیزیولوژیک سیستم هیستامینرژیک
تعادل مایعات بدنی
تنظیم دمای بدن
تنظیم قلب و عروق
یادگیری و حافظه
اضطراب
درک درد
کنترل ترشح هورمونهای هیپوفیزی
کنترل اخذ غذا
نتیجه گیری
قسمتی از متن:
هیستامین یا 2 و 4 ايمیدازول اتیل آمین از دسته آمین های بیوژنیک است که در ابتدا به عنوان یک مولکول پیامبر در ارتباطات سلول به سلول وسپس اهمیت آن در تنظیم چندین مکانیسم فیزیولوژیک از قبیل انتقال های عصبی، ترشح اسید معده، کنترل موضعی عروق و پاسخ های التهابی به اثبات رسید.
در بسیاری از بافت ها مست سل ها منبع اصلی هیستامین می باشند. بنابراین در بافت هایی که تعداد زیادی مست سل دارند مانند پوست، مخاط برونش و مخاط روده ای میزان هیستامین بالا است.هیستامین مغزی را می توان در نورون ها ، مست سل ها و سلول های نورولیپومستوسیت یافت .در سال 1980 با مطالعات عصبی – شیمیایی توسط شوارتز و همکارانشمشخص شدکه هیستامین یک میانجی عصبی مرکزی است.با اینکه نیمی از هیستامین مغزی منشأ نورونی داردولی نقش هیستامین مست سلی در مغز کاملاً مشخص نمی باشد. هیستامین در بافت های عصبی بی مهرگان نیز شناسایی شده است. با بررسی گونه های متعدد مهره داران مشخص شد که میزان هیستامین مغزی در دوزیستان و خزندگان بیشترین مقدار و در ماهی ها کمترین مقدار را دارد.
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " بررسی نقش گیرنده های مرکزی هیستامینی( H1,H2 ,H3 ,H4 ) در اعمال فیزیولوژیک بدن" می باشد که در حجم 39 اسلاید همراه با تصاویرو توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.