فقه،حقوق،الهیات
رشته حقوق تبیین و تعریف کلی رسانه جمعی و انواع آن در حقوق ایران
چکیده
کودکان و نوجوانان با الگوپذیری و همانندسازی خود باشخصیتهای رسانهها بدون در نظر گرفتن خیالی بودن آنها دست به ارتکاب جرم و جنایت میزنند. همینطور در افرادی که بنا به دلایل روحی و روانی و اجتماعی مستعد انجام ارتکاب بزه هستند، قدرت و توانایی لازم را برای انجام کار میدهد. برای جلوگیری از این امر باید روشی صحیح را خانوادهها و رسانهها دنبال نمایند تا از اثرات اینگونه رفتارها کاسته شود. این پژوهش با روش توصیفی- تحلیلی و مطالعات کتابخانهای، به بررسی نقش عوامل اجتماعی (با تأکید بر رسانه) در بزهکاری اطفال و نوجوانان پرداخته و ویژگیهای این اختلال را بیان کرده است. نتیجههای حاصل از این تحقیق، اثبات رابطه مستقیم بزهکاری کودکان و نوجوانان در صورت اختلال در رویکرد رسانه و عدم توجه آنان به مطالب مضر برنامهها و پیامهای صادره از سوی رسانه است.
واژگان کلیدی:
مفهوم رسانه بزهکاری اطفال بزهکاری نوجوانان
رسانه
رسانهها به عنوان یکی از مهمترین نمادهای تحول در عرصه زندگی بشر امروز، رفتهرفته نقش و جایگاهی راهبردی و پیچیده به خود گرفته و به عنوان عاملی سرنوشتساز و تعیینکننده در زندگی انسان مطرحشدهاند.تحت تأثیر رسانهها، فرهنگ سنتی اکثر جوامع دستخوش تغییر و تحول شده و همه مردم تا حدودی متأثر از آنچه فرهنگ واحد جهانی نام گرفته است، شدهاند.
فهرست مطالب
چکیده
رسانه گفتار اول: تعریف رسانه جمعی بند اول: تعریف لغوی رسانه جمعی بند دوم: تعریف اصطلاحی رسانه جمعی گفتار دوم: مصادیق رسانه جمعی بند اول: رسانههای نوشتاری
الف: مطبوعات و مجلات
ب: کتب و مقالات بند
دوم: رسانههای صوتی و تصویری
الف: رادیو
ب: تلویزیون
پ: سینما
ت: ماهواره
بند سوم: رسانههای مبتنی بر دادههای دیجیتال
منابع