سایت کاریابی جویا کار

مصاحبه تاثیر نظام مدیریت دانش بر خلاقیت سازمانی

دسته بندي: مقالات
21 آبان
مدیریت
دانلود پرسشنامه پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت اجرایی گرایش مدیریت استراتژیک تاثیر نظام مدیریت دانش بر خلاقیت سازمانی در نهادهای دانش محور چکیده خلاقیت یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین ویژگی‌های انسان است که تقریبا همه ابعاد و جنبه‌های زندگی و تمدن وی را تحت تاثیر کامل خود قرار می‌دهد. در عصر تحولات و تغییرات سریع، سازمان‌هایی در جرگه موسسات موفق قرار می‌گیرند که مرتبا دانش جدید تولید نموده، آنرا در سطح سازمان گسترش داده و با سرعت زیاد از آن در محصولات و خدماتی که ارائه می‌دهند استفاده کنند. مدیریت دانش توانایی خرد جمعی در افزایش پاسخ گویی و نوآوری است. برای اینکه مدیریت دانش قابلیت اصلی سازمان شود، وجود سه مولفه مهم اجتماعی- فرهنگی، سازمانی و فناوری ضروری است. با ترکیب این مولفه‌ها نظام مدیریت دانش خلق می‌شود. بررسی میزان تاثیر نظام مدیریت دانش بر خلاقیت سازمانی جهت استفاده از آن برای توجیه مدیران ارشد نهادهای دانش محور و پیوند هر چه بیشتر علم مدیریت دانش با یکی از مفاهیم مهم رفتار سازمانی یعنی خلاقیت، با تعیین میزان تاثیر نظام مدیریت دانش بر آن از اهداف اصلی این پژوهش می‌باشد. به این منظور میزان تاثیر انواع نظام (سیستم)‌های اصلی مدیریت دانش بر خلاقیت سازمانی در سازمان‌های دانش محور از طریق مصاحبه با مدیران تمامی شرکتهای مشاوره مدیریت فعال در حوزه ی مدیریت دانش بعنوان شاخص ترین نهادهای دانش محور در ایران طی یک پژوهش کیفی سنجیده شد. یافته‌های تحقیق نشان می‌دهد پیاده سازی نظام مدیریت دانش بر روی خلاقیت، مخصوصا خلاقیت سازمانی در نهادهای دانش محور تاثیر مستقیم دارد.

در این پژوهش برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز در روش پیمایشی از مصاحبه استفاده شده است. برای بررسی انواع مختلف پرسشهای پژوهش در سازمان می‌توان از انواع مختلف مصاحبه‌ی پژوهش کیفی استفاده کرد. این امر مصاحبه را به‌صورت یکی از منعطف‌ترین شیوه‌های موجود جمع‌آوری اطلاعات درآورده است. از یک طرف می‌توان مصاحبه‌های پژوهش کیفی را در زمینه‌های خاص زندگی سازمانی نظیر فرآیند اتخاذ تصمیم‌ها درخصوص انتخاب کارکنان، یا تصمیم‌ها درمورد اقتباس و نوآوری به‌کاربرد.

مصاحبه پژوهش کیفی به‌طور ایده‌آل برای بررسی موضوعاتی که از طریق آنها باید سطوح مختلف معنی مورد کنکاش قرار گیرد،بسیار مناسب است. انجام این امر از طریق شیوه‌های کمی بسیار دشوار است و از طریق فنون دیگر کیفی نیز مشکل است. درنهایت مصاحبه پژوهش کیفی شیوه‌ای است که بیشتر مشارکت کنندگان در پژوهش به‌سادگی آن‌را می‌پذیرند. مهمتر اینکه بیشتر افراد دوست دارند در مورد کارهایشان صحبت کنند و از مصاحبه لذت می‌برند و در برخی موارد مصاحبه‌ها منجر به روشن‌تر شدن اندیشه‌های آنها می‌شود (دانایی فر و دیگران، 1383).

قيمت فايل:19000 تومان
تعداد صفحات:63
تعداد اسلايدها:63
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی