گروه اجتماعی ، حمیدرضا حاجیبابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با اشاره به اینکه مصوبه اخیر دولت در اجرای نظام رتبهبندی معلمان هندوانه نبریده است با طرح این پرسش که آیا این همان رتبهبندی معطوف به سند تحول بنیادین است؟ گفت: طرح رتبهبندی معلمان سال 92، در دولت وقت تصویب و برای اجرا ابلاغ شد.
وی ادامه داد: براساس طرح سال 92 که برگرفته از سند تحول بنیادین آموزش وپرورش است، مقرر شد معلمان در چهار رتبه مربی، استادیار، دانشیار و استاد رتبهبندی شوند.
وزیر اسبق آموزش وپرورش تأکیدکرد: در این طرح مصوب شده بود که نباید حقوق معلمان بعد از اجرای نظام رتبه بندی از 80 درصد حقوق ومزایای اعضای هیئت علمی دانشگاهها با سابقه ومدرک علمی مشابه کمتر باشد.
وی ادامه داد: بر اساس نظام رتبهبندی معلمان، مهندسی نیروی انسانی در سیستم آموزش وپرورش نیز لحاظ شده و تعریف و تبیین جایگاه معلم خارج از قانون مدیریت خدمات کشوری بود.
حاجیبابایی با انتقاد از این که مصوبه اخیر رتبهبندی معلمان که در دولت مصوب شده است بدون طرح در فراکسیون فرهنگیان و کمیسیون آموزش مجلس و بیپشتوانه مشورت با کنندگان مردم به تصویب رسیده است، گفت: ما کنندگان مردم به ویژه کمیسیون آموزش و فراکسیون فرهنگیان هیچ اطلاعی از طرح رتبهبندی مصوب اخیر هیئت دولت نداریم.
اجرای رتبهبندی همانند هیئت علمی دانشگاه نیاز به تصویب در در مجلس داشت
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس ادامه داد: این طرح مصوب دولت که بنا به گفته وزیر آموزش وپرورش برای اجرا ابلاغ شده است مانند هندوانه نبریده است که نمیدانیم حاصل آن برای فرهنگیان شیرین و قرمز است یا سفید و بیمزه .
وی گفت: نظام رتبهبندی معلمان اگر بخواهد متضمن احکام هیئت علمی باشد براساس ماده 63 برنامه ششم توسعه باید توسط دولت به مجلس ارائه شود، ولی اگر بخواهد در قالب قانون مدیریت خدمات کشوری باشد دولت آن را مصوب و اجرا میکند.
حاجیبابایی در پایان بیانکرد: ما هم مانند معلمان منتظر نتیجه کار میمانیم.
پایان/