خبرنگار اجتماعی ، مسعود ثقفی درباره وضعیت تعطیلی مدارس و آموزش مجازی به دانشآموزان اظهار کرد: شرایط ویژه فعلی نیازمند یک تدبیر اساسی بود تا مشکلی در روند تحصیلی دانشآموزان ایجاد نشود، در اینجا دو مشکل وجود داشت؛ نخست اینکه آموزشها متوقف نشود و دوم اینکه برای جبران زمان ازدسترفته آموزش تلاش کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به این شرایط هماکنون برای متوقف نشدن روند آموزش از شبکه آموزش استفاده میکنیم و تمام دورههای تحصیلی میتوانند دروس را پیگیری کنند پس از عادیشدن شرایط بخشی از عقبافتادگی زمانی را در مدارس جبران خواهیم کرد.
سخنگوی آموزش و پرورش تهران با اشاره به روشهای مختلف برای جبران آموزشهای ازدسترفته در مدارس مطرح کرد: آموزش از طریق شبکه آموزش یکی از این روشهاست اما وزارت ارتباطات نیز بستر دیگری را فراهم میکند و همکاران ما در مدارس هم از فضاها و شبکهها استفاده میکنند تا دانشآموزان از نظر درسی آسیبی نبینند و از هر راهی که ممکن است تلاش میکنیم تا روند آموزش دانشآموزان متوقف نشود.
ثقفی در پاسخ به این پرسش که آیا روند تعطیلات برای مدارس بهصورت قطرهچکانی خواهد بود، بیان کرد: وزیر بهداشت این هفته را هفته بحرانی و پیک این بیماری اعلام کرد هر زمانی که ستاد پیشگیری از کرونا در خصوص تعطیلی مدارس به نتیجهای برسد تمدید تعطیلی را اعلام میکند، و بهنظر نمیرسد این هفته هم مدارس تهران باز شوند اما به هر حال روند اطلاعرسانی در اختیار ستاد کروناست و ما دخالتی در این موضوع نداریم و هرچه بهمصلحت کشور است تصمیمگیری و اعلام میکنند.
وی شیوع کرونا را مقدمهای برای توسعه تعامل آموزش و پرورش با وزارت ارتباطات و تولید روشهای نوین برای ارائه آموزشها و جبران دروس عقبافتاده دانست و گفت: ظرفیت بسیار خوبی در فضای مجازی و سایر فضاهای تکنولوژی وجود دارد و پیشنهاد وزیر ارتباطات هم بسیار خوب است و در گیرودار این بیماری به روشهای نوین از آموزش نزدیک میشویم که میتواند روند آموزش ما را در آینده متحول کند.
سخنگوی آموزش و پرورش تهران که در یک برنامه رادیویی سخن میگفت در خاتمه اظهار کرد: ما هیچ آماری مبنی بر مبتلا شدن دانشآموزان به ویروس کرونا نداریم و آمارها در اختیار وزارت بهداشت است اما ظاهراً قشر دانشآموزان تاکنون درگیری مستقیمی با بیماری نداشتند اما ممکن است ناقل ویروس به خانوادهها باشند.
پایان/+