جبار کوچکینژاد در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی درباره اعمال امتیازات قانون مدیریت برای معلمان اظهار کرد: در کمیسیون تلفیق بحثی داشتیم که رتبهبندی معلمان در جای خود باقی باشد البته هرچند که رتبهبندی آن چیزی نیست که در برنامه ششم توسعه تاکید شده است اما همین رتبهبندی نیمبند و ناقص نیز مبلغی را به حقوق فرهنگیان اضافه کرد.
وی ادامه داد: امتیازات فصل دهم قانون مدیریت برای آموزش و پرورش اعمال نشده بود که با بخشنامه اخیر آقای نوبخت، فرهنگیان نیز مشمول آن شدند اما کار بد دولت این بود که با استناد به اینکه رتبهبندی را برای معلمان اجرا نموده است معتقد بود فوقالعاده شغل برای معلمان معنا پیدا نمیکند بنابراین امتیازات قانون مدیریت را با رتبهبندی جمع کردند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با این کار، نه رتبهبندی را اجرا کردند و نه فوق العاده شغل ادامه داد: امتیازات قانون مدیریت فقط برای کارکنان اداری اعمال شد و سایر معلمان عملاً بخشنامه دولت برای آنها به خوبی اعمال نشد و ضرر کردند.
کوچکینژاد تصریح کرد: متاسفانه مسئولان آموزش و پرورش نیز به طور دقیق سخن نمیگویند هماکنون نیز مجلس تعطیل است و پس از باز شدن مجلس باید به کمیسیون آموزش بیایند و پاسخ دهند که چرا این حرفها را میزنند، با اعمال قانون مدیریت، معلمان ضرر کردند و دولت باید امتیازات قانون مدیریت را برای معلمان کامل اعمال کند و این مسئله ارتباطی به رتبهبندی ندارد.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه وزیر آموزش وپرورش هم چون جزو دولت است در این ماجرا با دولتیها همسو است تا معلمان گفت: رتهبندی باید مسیر خود را طی کند و موضوع فوقالعاده ویژه نیز جداست، نمی گردد امتیازات قانون مدیریت را برای یک دستگاه 50 درصد اعمال کرد و برای معلمان اینگونه نباشد، همه دستگاهها باید در اجرای قانون برابر باشند.
پایان/