سایت کاریابی جویا کار

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

کرونا 39 مدرسه ایرانی خارج از کشور را تعطیل کرد

دسته بندي: اخبار / اخبار فرهنگیان
17 اسفند

گروه اجتماعی ؛ غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزش‌و‌پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر با با بیان اینکه کرونا در کشورهای دیگر هم مشاهده و بر روند فعالیت مدارس تاثیر گذاشته است، اظهار کرد: در 46 کشور و 70 شهر خارجی، مدرسه داریم و بر اساس شرایط کشور میزبان تصمیم‌گیری می‌کنیم و  تعطیلی مدارس تابع شرایط کشور میزبان است.

تعطیلی مدارس ایرانی در ترکیه، روسیه و گرجستان

وی ادامه داد: از 99 مدرسه فعال خارج از کشور ، 39 مدرسه تعطیل شده و مابقی مشغول به کار هستند در اروپا، مدرسه منچستر انگلیس تعطیل است مدارس ترکیه ، ارمنستان ، روسیه و گرجستان تعطیل است، مدارس در قطر، عراق و کویت تعطیل شده و در امارات از هفته دیگر تعطیل می گردد.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور گفت: در شبه قاره هند و شرق آسیا ، مدارس چین از 27 بهمن تعطیل شده است مدارس تایلند و کره جنوبی هم دوهفته تعطیل بود و از هفته بعد مدرسه‌های ما باز می گردد که بر اساس شرایط سفارت است و آنجا تصمیم‌گیری می‌کنند.

کریمی ادامه داد: از آنجا که ما در طول سال تحصیلی با کمبود معلم مواجه بودیم و بخشی از کار ها به صورت مجازی ارائه می‌شد، در تمام سرپرستی‌ها کار آموزش مجازی را شروع کرده بودیم و آموزش‌ها به دو صورت انلاین و آفلاین در حال انجام است از قبل هم زمینه کار آموزش مجازی را داشتیم و شبکه‌ای ساختیم که تمام دروس به صورت آفلاین در آنجا قابل ارائه است.

اضافه شدن زبان اشاره به برنامه‌های آموزش تلویزیونی

تسنیم، سید جواد حسینی، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی نیز با بیان اینکه به دلیل شیوع کرونا باید از اجتماعات پرخطر پرهیز کنیم که اجتماع دانش آموزان در مدرسه از آن جمله است، گفت: دانش‌آموزان با نیازهای ویژه به هفت گروه تقسیم می شوند و به دیل اینکه سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند بیشتر در معرض خطر هستند.

وی ادامه داد: ما مدرسه را از جهت فیزیکی تعطیل کردیم اما آموزش ادامه دارد و تلاش می‌کنیم از این تهدید و بلای بیماری یک فرصت بساز یم، مدیران مدارس و ما در ستاد از این فرصت استفاده می‌کنیم تا در بستر آموزش‌های نوین آموزش را به شکل جذاب و پررونقی به مدارس ببریم و خانو اده‌ها را در تعلیم و تربیت مشارکت بدهیم.

حسینی با بیان اینکه در دو قلمرو اقدامات ویژه‌ای در حال انجام است، گفت: قلمرو اول این است که چه کنیم خانواده‌ها به این ویروس مبتلا نشوند در این راستا اقدامات پیشگیرانه بهداشتی را مدنظر قرار داده و دستورالعمل جامعی ر ا به استان‌ها ارسال کرده‌ایم، در واقع دستورالعمل ویژه وزارتخانه برای مقابله با کرونا برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه مناسب سازی شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: قلمرو دوم تشکیل سه کارگروه آموزش، بهداشت و سلامت و استفاده از فناوری‌های نوین است. دو گروه از دانش آموزان را داریم، بچه‌هایی که هوش‌بهر عادی دارند و آنها که ناتوان ذهنی هستند، گروهی که هوش‌بهر عادی دارند در قالب طرح تلفیقی و در مدارس عادی  درس می‌خوانند بنابراین از برنامه‌های آموزشی سیما استفاده می‌کنند.

وی در پاسخ به اینک پرسش که آیا برای نابینایان و ناشنوایان برنامه‌ای دارید؟ گفت: از روز شنبه زبان اشاره برای ناشنوایان در برنامه‌های پخش تلویزیونی استفاده می گردد و برای نابینایان هم کتاب‌های صوتی و بسته‌های آموزشی تولید شده که در اختیار آنها قرار دارد. کتاب صوتی در طول سال ارسال شده و اکنون 13 نرم افزار و لوح آموزشی را نیز برای مدارس ارسال کرده‌ایم.

پایان

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

منبع خبراخبار فرهنگیان - تسنیم
اشتراک گذاري در:تلگرام کلوب فيس نما لينکداين گوگل پلاس توئيتر فيس بوک
ارسال نظر
عکس خوانده نمی شود
دسته بندی ها
تبلیغات متنی