سایت کاریابی جویا کار

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان پایه دوم آموزشگاه … را به درس جمله سازی که زمینه انشا نویسی است علاقه مند نمایم ؟

دسته بندي: مقالات / تحقیقات فرهنگیان / اقدام پژوهی
25 دی

چكيده

در ابتدای دوره دبستان که هدف اصلی آن آموزش خواندن و نوشتن فارسی پایه است،در کنار درس های فارسی (خواندن) و املا درسی با نام جمله نویسی وجود دارد.هدف از ارائه این درس ایجاد تونایی اولیه نوشتن فعال در دانش اموزان است،بدین معنی که پس از آموزش نوشتن غیر فعال (رونویسی) و آموزش نوشتن نیمه فعال (املا) به مرحله آموزش نوشتن فعال یا خلاق می رسیم.در این مرحله که با درس جمله سازی آغاز می گردد و با درس انشا ادامه می یابد دانش اموزان به این مهارت دست می یابند که پیام های خود را به صورت فرایند سخن نوشتاری،تولید و به مخاطب فرضی یا واقعی ارائه کنند.

جمله سازی در واقع مقدمه ای است برای آماده سازی دانش آموزان در درس انشا.است.

در جمله سازی است که دانش اموزان می توانند اولین تجربیات خلاقیت نوشتاری را کسب کنند؛ با انواع جمله های خبری،پرسشی،امری و تعجبی آشنا شوند؛جایگاه انواع مقوله های صرفی مثل گروه اسمی،ضمایر و… را در ساخت جمله بیاموزند و قواعد نحوی موجود در دستور زبان فارسی را به طور غیرمستقیم تجربه کنند.

اینجانب ….. آموزگار پایه دوم ابتدایی آموزشگاه ….. مدت …. سال و …. ماه است که در آموزش و پرورش مشغول خدمت می باشم و در کلاس فوق با …. نفر دانش آموز در حال تدریس هستم.از آنجا که دانش آموزانم در درس جمله نویسی ضعیف بودند و جمله نویسی پیش نیاز انشا نویسی است،به همين دليل بر آن شدم كه جمله نويسي را از حالت خسته كننده و تكراري نجات دهم و با تنوع در نحوة آموزش آن درس را براي فراگيران شيرين و جذاب كنم و آن را به صورت درسي مشاركتي و فعال و خلاق تبديل كنم و دقت و عادت به درست نويسي كلمات و جمله نويسي را در آنها تقويت كنم . براي همين با مشورت صاحب نظران و همكاران چنين موضوعي را جهت پژوهش انتخاب كردم . چگونه توانستم دانش آموزان را به درس جمله سازي كه زمينه انشا نويسي است علاقه مند سازم؟

قيمت فايل:10000 تومان
تعداد صفحات:23
خريد فايل word
دسته بندی ها
تبلیغات متنی