دانلود کاملترین و دقیق ترین برنامه سالانه مدارس قرآنی بر اساس طرح تدبیر سالتحصیلی96-95
دانلود جدیدترین برنامه سالانه مدارس قرآنی و به همراه تقویم اجرایی و فرم های پرژه مهر برای مدیران دبستان قرآنی با فرمت ورد و قابل ویرایش
در این پست می توانید برنامه سالانه مدارس قرآنی بر اساس طرح تدبیر را خرید و دانلود کنید. در ادامه به تعریف برنامه سالانه مدارس می پردازیم و خلاصه ای از فهرست موجود در فایل را نشان می دهیم.
برنامه سالانه مدارس چیست؟
مدرسه یک سازمان یا مجموعه ای هدفمند است که هدف اصلی آن آموزش و تربیت دانش آموزان تعریف شده است . هر واحد آموزشی می تواند براساس دیدگاه مدیریتی حاکم بر آن و به اقتضای شرایط و ویژگی های خاص خود اهدافی را در دستور کار خود قرار دهد و برای رسیدن به این اهداف با تکیه بر امکانات مادی و منابع انسانی برنامه هایی را تدوین و به مرحله اجرا می گذارد. قطعا برنامه ریزی به عنوان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است که در هر سازمانی وجود دارد. این برنامه ها در آموزش وپرورش به صورت جزئی و اجرایی و زمانبندی در قالب برنامه سالانه مدارس و تقویم اجرایی قابل ارائه است.
مقدمه
مدارس قرآنی راهکاری مناسب برای ارزش آفرینی در اجتماع است زیرا در آینده افراد آموزش دیده در این سیستم می توانند تاثیرات مثبتی در تحولات کشور ایفا کنند.
مدارس قرآنی باید به عنوان جایگاهی تربیتی برای دانش آموزان باشد زیرا امروز با هجمه های تبلیغاتی دشمن تنها راهکار آشنایی با تعالیم الهی است.مدارس قرآنی نباید فقط برای آموزش روان خوانی، روخوانی و حفظ قرآن باشد که در جای خود بسیار مهم است اما تا زمانی که دانش آموزان با مفاهیم قرآن آشنا نشوند روح و جان قرآن را درک نمی کنند.
در عصر حاضر که دوره شکوفایی انقلاب اسلامی است استکبار جهانی نیز هویت و فرهنگ دانش آموزان ما را نشانه رفته است بنابر این باید راهکاری اساسی برای مقابله با اندیشه های شیطانی آنها یافت که مدارس قرآنی یکی از این تفکرات ناب برای مقابله با دشمنان انقلاب است.آموزش و پرورش با تاسیس مدارس قرآنی رسالت بزرگی را بر دوش گرفته و امیدواریم با یاری خداوند و مدیریت صحیح بتواند این راه را طی نماید.
از بررسی و مطالعه ی آثار گذشتگان روشن می گردد که مدیریت از قدیم الایام در جوامع مختلف بشری وجودداشته است و بزرگان ورهبران ملل وادیان مختلف ضرورت وجود مدیریت ورهبری را نیز یک امر مسلم شمرده اند در قرون اخیر هم نهضت های مختلفی در امر مدیریت ظهور کردند که می توان به نظریه مدیریت علمی نظریه مدیریت نهضت روابط انسانی نظریه سیستم ها در مدیریت ونظریه ترکیبی مدیریت اشاره کرد.
از آغاز کار تعلیم و تربیت انسان نیز از روش های مختلف مدیریت در امر آموزش بهره برده است اما از آنجایی که تحولات اجتماعی جدید تغییراتی را در ابعاد مختلف جامعه از جمله در زمینه های مختلف فن آوری های اطلاعاتی و ارتباطی ایجاد کرده خود به خود نیازهای جدیدی راهم بوجود آورده است لذا برای پاسخگویی به این نیازهای جدید افراد جامعه تغییر و دگرگونی در روش های مدیریت مدارس وتلاش برای بهبود بخشیدن به کیفیت مدیریت مدارس ضروری است .
امروزه در این دنیای درحال تغییر و پیشرفت ، مدارس نیاز به تغییر ودگرگونی دارند واین تغییر باید ابتدا در مدیریت ایجاد شود چرا که واقعیات امروز جامعه را نمی توان با روش های دیروز فهمید بلکه باید با تجدید نظر در روش ها وبرنامه های گذشته نظریه ها و روش های نوینی را جایگزین کنیم در حال حاضر مدیریت آموزشی رویکرد جدید فرآیند مدار محور را برای اثر بخش کردن مدارس آغاز نموده است .