جبار کوچکینژاد در نشست "مطالبهگری به وقت مردم" در سالن اجتماعات بسیج دانشجویی گیلان در رشت درباره میزان تولید چای داخلی اظهار داشت: 20 هزار تن تولید چای داخلی است که در مقایسه با بازار مصرف 110 هزار تنی برای این محصول، واردات این کالا اجتناب ناپذیر است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، به موضوع عوارض واردات چای اشاره کرد و افزود: موضوع حذف تعرفه از چای وارداتی بههیچ عنوان صحت ندارد بلکه مجلس بهدنبال تصویب قانونی برای افزایش تعرفه موجود است.
کوچکینژاد به وجود مافیا در صنعت چای اشاره کرد و ابراز داشت: بخش از این مافیا در بدنه دولت و بخش اعظمی نیز در حوزه بازرگانی و تجاری است و خسارتهای جبران ناپذیری را در این صنعت ایجاد کرده است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به تغییر کاربریها اشاره کرد و گفت: در این مورد مهم، قانون و قانونگذار حساسیت زیادی دارد اما علت نامطلوب بودن خروجی قوانین، ضعف در نحوه اجرا و نظارت نادرست در این زمینه است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی به موضوع پسماند شهرهای شمالی اشاره کرد و ابراز داشت: بحث زباله به مهمترین موضوع و چالش شمال کشور از جمله گیلان تبدیل شده که موجب بروز خسارات زیست محیطی بسیار زیادی شده است.
وی درباره میزان اعتبارات حوزه پسماند در لایحه بودجه 97 بیان داشت: دولت بر طبق طرح ارائه داده شده که البته برخلاف قانون بود قصد داشت برای نصب دستگاههای زبالهسوز 7 هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برداشت کند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: صندوق توسعه ملی برای حمایت از بخش تولید، ایجاد اشتغال و حمایت از بخش خصوصی است بههمین خاطر طرح دولت برای برداشت از آن برای سایر امور برخلاف قانون است.
نماینده مردم رشت در مجلس درباره معضل سراوان عنوان کرد: هنوز هم برای بنده جای سئوال است که چه کسی و بر مبنای چه دیدگاهی سراوان را که بام شهر رشت است را بهعنوان محل دفن زبالههای این کلانشهر انتخاب کرد.
کوچکینژاد عملکرد شهرداری و شورای سابق شهر رشت را مورد انتقاد قرار داد و گفت: یکی از مهمترین عواملی که در تاخیر نصب دستگاه زبالهسوز رشت دخیل بود ضعف و کمکاری شورا و شهرداری این شهر در دورههای گذشته است.
نماینده مردم رشت در مجلس درباره صندوق ذخیره فرهنگیان بیان داشت: تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان از لحاظ حجم فساد، انحرافات و تخلفات موجود به یکی از بزرگترین تحقیق و تفحصهای تاریخ کشور تبدیل شده است.
رئیس هیئت تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در مجلس ابراز داشت: 15 هزار میلیارد تومان حجم تخلفات این پرونده است که با یک فرصت 9 ماهه توانستیم تحقیقات مربوطه را انجام و گزارش نهایی پرنده را به مجلس ارائه دهیم.
کوچکینژاد درباره بازداشتهای اخیر مدیران در گیلان خاطرنشان کرد: هر کسی که بهنوعی از رانت استفاده و از موقعیت خود استفاده ابزاری کرده باید مجازات شود و پاسخگوی تمام تخلفاتی که مرتکب شده است باشد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به اینکه عزل این مدیران مطالبه مردم است گفت: مدیران پاک دست در گیلان کم نیستند و انتظار داریم برخی از مدیران ارشد استان که از متخلفان حمایت میکنند مسیر خود را به سرعت تغییر دهند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره موضوع معلمان حقالتدریسی بیان داشت: با تمام توان در تلاش هستیم با ارائه طرح جدیدی به صحن مجلس هرچه سریعتر مشکلات این بخش را حل کنیم.
وی به موضوع برداشتهای غیرقانونی از بستر رودخانههای گیلان اشاره کرد و افزود: شن و ماسه به علت قیمت گزافی که دارند همواره در معرض سوءاستفادههای زیادی قرار گرفتهاند و این فسادهای بسیار زیادی را در این بخش موجب شده است.
نماینده مردم رشت در مجلس به ارائه طرحی در این مورد اشاره کرد و اظهار داشت: ایجاد شورای سیاستگذاری در حوزه شن و ماسه در گیلان سبب میشود نهتنها حجم فسادها کاهش یابد بلکه برداشت از بستر رودخانهها ساماندهی و نظاممند شود.
کوچکینژاد در مورد ساخت 5 هزار خانه روستایی و ایجاد اشتغال توسط آن عنوان کرد: این موضوع یکی از ابهامات بنده است و معتقدم دانشجویان بسیجی باید نسبت به تحقیق در این مورد اهتمام ورزند و گزارش و تحلیل خود را به نمایندگان استان ارائه دهند.
در این نشست که از سلسله نشستهای مطالبهگری بسیج دانشجویی با مسئولان گیلان بود موضوعاتی همچون محیط زیست، فساد اداری و اقتصاد کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش تسنیم، مجتبی خرسندی مسئول بسیج دانشجویی گیلان در پایان این نشست اعلام کرد سلسله نشستهای "مطالبهگری به وقت مردم" با حضور مسئولان استان گیلان بهصورت منظم برگزار و نتایج آن نیز در قالب گزارش در بازه زمانی 3 ماه یکبار به مردم ارائه میشود.