احبار لحظه به لحظه استخدامی اموزش و پرورش
خبر ۸ خرداد ۹۸ - احتمال برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در اواخر تیر ۹۸
لازم به ذکر است که در این روز ، عباس محمدیان مدیر بسیج رسانه استان و افشین تحفه گر معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز از روزنامه شهرآرا بازدید کردند.
به گزارش شهرآرانیوز در جریان بازدید، مدیرکل آموزش و پرورش استان از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و افزود: در نتیجه این آزمون، نزدیک به ۵۰ هزار نفر در وزارت آموزش و پرورش استخدام خواهند شد.وی ادامه داد: هنوز سهمیه خراسان از این استخدامی مشخص نیست. امیدواریم بتوانیم سهمیه دقیقی از شهرستان و هر منطقه را مشخص کنیم. خدابنده با بیان اینکه بعد از آزمون، پذیرفته شدگان مراحل مصاحبه، معاینه و گزینش را طی می کنند، افزود: حدود ۲۵ هزار نفر در تمام کشور در این آزمون پذیرفته می شوند.وی بیان کرد: تاریخ آزمون هنوز به طور دقیق مشخص نیست، اما به احتمال زیاد بعد از ماه مبارک رمضان و در اواخر تیرماه برگزار می شود.
خبر 9 دی 97: حذف شرط معدل از ضوابط استخدام آموزش و پرورش
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری با ابطال مصوبه مرکز برنامهریزی و منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش، شرط داشتن معدل کل 15 در دوره متوسطه برای داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی را ابطال کرد.
به گزارش خبرنگار قضایی ایرنا، در بند سوم شیوه نامه مصاحبه اختصاصی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در سال تحصیلی 1397-1396، « داشتن حداقل معدل کل 15 در دوره متوسطه دوم» جزو یکی از شرایط و ضوابط اختصاصی ذکر شده و در تبصره آن آمده است: حداکثر معدل کل، تحت هر شرایطی تغییر نخواهد داشت.
همچنین در شق سوم از بند «ب» شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو معلم در رشتههای تحصیلی پردیسهای دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی درج شده در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال های 1396، «داشتن حداقل معدل کل 15 در دوره متوسطه دوم» عنوان و تاکید شده است: حداقل سن ورود به دانشگاه و حداقل معدل کل، تحت هیچ شرایطی تغییر نخواهند داشت.
در شق سوم از بند «ج» شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو معلم در دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی درج شده در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1397 هم «داشتن حداقل معدل کل 15 در دوره متوسطه دوم» مورد تاکید قرار گرفته است.
به دنبال شکایت یکی از داوطلبان استخدام در آموزش و پرورش، هیأت عمومی دیوان عدالت اداری موضوع را در دستور کار قرار داد و پس از تبادل لایحه بین طرفین دعوا با اکثریت آراء مبادرت به صدور حکم کرد.
در حکم هیأت عمومی دیوان عدالت اداری آمده است: نظر به اینکه مطابق بندهای ذیل ماده 6 قانون تشکیل شورای عالی آموزش و پرورش تصویب مقررات و اصول لازم برای گزینش تخصصی و تربیت و استخدام معلمان، بررسی و تصویب طرحهای توسعه در مراحل و رشتههای مختلف تحصیلی براساس احتیاجات نیروی انسانی با توجه به امکانات کشور، برعهده شورای عالی آموزش و پرورش نهاده شده است.
در ادامه حکم دیوان عدالت اداری تاکید شده است: از طرفی در مواد 42 به بعد قانون مدیریت خدمات کشوری، شرایط لازم برای استخدام اعلام شده است و حکم مقرر در ماده 43 قانون اخیرالذکر نیز ناظر به تایید شرایطی است که در قوانین قبلی برای استخدام در دستگاه های اجرایی پیش بینی شده باشد، در صورتی که دلیلی بر وجود شرط داشتن حداقل معدل کل 15 در دوره متوسطه در گذشته ارائه نشده است و ضوابط مورد شکایت اول اینکه موجب توسعه شرایط استخدام به شرح مقرر در قانون مدیریت خدمات کشوری است و دوم، موجب تحدید امتیازات قانونی اعمال سهمیه استخدامی برای ایثارگران از جمله ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و ماده 90 قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران است همچنین با توجه به قانون تشکیل شورای عالی آموزش و پرورش مصوب سال 1365 تصویب موارد شکایت، خارج از حدود اختیار مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش است.
در پایان این حکم آمده است: در نتیجه بند 3 شیوه نامه مصاحبه اختصاصی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مصوب مرکز برنامهریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی 1397-1396 و ضوابط مورد شکایت از دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمونهای سراسری سال های 1396 و1397 به شرح یاد شده در گردش کار در افزایش و تعیین معدل 15 در دوره متوسطه به لحاظ مغایرت با قانون و خروج از حدود اختیارات با استناد به بند یک ماده 12 و مواد 88 و 13 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال1392 از تاریخ تصویب ابطال میشود.
خبر 5 دی 97: عدم تدوین آیین نامه اجرایی قانون استخدام معلمان حق التدریس از سوی آموزش و پرورش
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از قصور آموزش و پرورش در تدوین آیین نامه اجرایی استخدام معلمان حق التدریس، گفت: قوانین حمایتی از ایثارگران، حقوق مختصری برای آنها به شمار می آید، لذا نباید آنها را از این قوانین حمایتی محروم کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، سیدمحمدجواد ابطحی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 9 دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود با استناد به ماده 38 آیین نامه داخلی و تبصره های آن گفت: شنیده شده است که وزارت دفاع لایحه ای مربوط به ایثارگران به مجلس فرستاده که این لایحه برای جامعه ایثارگری نگرانی های زیادی ایجاد کرده است. لذا از وزیر دفاع خواهش می کنم هر چه سریعتر این لایحه را مسترد کند، چرا که این عزیزان 30 سال زجر و سختی های بسیاری متحمل شده اند.
نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قوانین حمایتی از ایثارگران، حقوق مختصری برای آنها به شمار می آید، افزود: نباید آنها را از این قوانین حمایتی محروم کنیم و یک دولت اقدام به حذف این قوانین آن هم در شرایط وخیم اقتصادی کنونی کند.
وی ادامه داد: من عاجزانه می خواهم به جامعه ایثارگری التهاب وارد نشود و این لایحه با تدبیر پس گرفته شود و حتی در صورت بررسی در مجلس نمایندگان به آن رأی مخالف دهند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین درخصوص عدم تدوین آیین نامه اجرایی قانون استخدام معلمان حق التدریس از سوی وزارت آموزش و پرورش، بیان کرد: این وزارتخانه 3 ماه برای تدوین این آیین نامه در پی ایجاد کمیته ای زمان داشت، اما با وجود گذشت این زمان نه کمیته تشکیل و نه آیین نامه تدوین شده و اکنون معلوم نیست آموزش و پرورش اصلاً قصد اجرای این قانون را دارد یا خیر؛ چرا که قرار بود در بودجه استخدام حق التدریس ها در بودجه های سنواتی نیز لحاظ شود.
وی همچنین درخصوص رتبه بندی معلمان اظهار کرد: لایحه رتبه بندی از کمیسیون اجتماعی دولت به هیات دولت رسیده اما هنوز به آن بهایی داده نشده است و در این هیات مانده در حالی که این لایحه یکی از مطالبات جدی فرهنگیان است.
عضو فراکسیون ولایی مجلس همچنین با تذکر به وزارت امور خارجه تصریح کرد: وزارت امور خارجه بیشتر از این منتظر برجام اروپایی نماند، چرا که اروپاییان گفته بودند تا آخر امسال میلادی و آغاز سال میلادی جدید به تعهدات خود عمل می کنند، اما با وجود پایان سال و رسیدن سال میلادی جدیدی هنوز این اتفاق نیفتاده است، لذا توصیه می کنم دولت به مولفه های اقتصادی مورد نظر مقام معظم رهبری بازگشته و دست از امید واهی به اروپاییان بردارد.