18 درصد فوق العاده ویژه طرح تمام وقت معلمان چقدر می شود؟ معاون ادارهکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: در طرح معلم تمام وقت، حقالتدریس به صورت ۱۸ درصد فوقالعاده ویژه در حقوق محاسبه میشود که با توجه به سابقه معلمان بین ۲۸۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است.
ناصر سلیمان زاده معاون ادارهکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش اظهار کرد: لایحه رتبهبندی معلمان تهیه شد و به دولت اجرا شده است که مراحل قانونی را طی میکند؛ مبالغ، درجات و کسب رتبهها مشخص شده است اما چون این طرح هنوز تصویب نشده است، نمیتوانیم، اعلام کنیم.
وی به طرح معلم تمام وقت اشاره کرد و گفت: بعضی از معلمان بر اساس اقتضائات و تمایل خود با آموزش و پرورش همکاری میکنند و در کنار ساعت رسمی فعالیت، ساعتهایی را به صورت حقالتدریس کار میکنند.
سلیمانزاده ادامه داد: گاهی اوقات حقالتدریس را با تأخیر زیاد پرداخت می کردیم که برای حل این مشکل وزیر آموزش و پرورش از سال ۹۴ یعنی زمانی که معاون توسعه مدیریت بود، دنبال این موضوع بود که حقالتدریسها به صورت ماهانه و سر وقت پرداخت شود.
وی اضافه کرد: تنها راه حل این موضوع این است که در حکم کارگزینی بیاید ولی شرایط در آن زمان مهیا نبود؛ به هر حال کارهای زیادی انجام شد و اکنون بستر این کار فراهم شده است.
معاون ادارهکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیشنهاد بر این مبنا شده است که با تمایل فرهنگی و آموزش و پرورش، فردی اگر ۶ ساعت حقالتدریس گرفت مبلغ حقالتدریس را ۱۸ درصد فوق العاده ویژه دریافت کند؛ ضمن اینکه هر ماه دریافت کرده و در حقوق و پاداش بازنشستگی هم لحاظ میشود.
وی با بیان اینکه این میزان فوق العاده ویژه بر اساس میزان سابقه کار بین ۲۸۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است، گفت: به عنوان مثال اگر فردی ۲۷ سال سابقه داشته باشد، ۶۰۰ هزار تومان به حقوقش اضافه میشود و ۱۸ میلیون تومان هم به پاداشش اضافه می شود.
سلیمانزاده افزود: افراد در کانون های فرهنگی و تربیتی رشته شغلی کارشناس امور فرهنگی دارند و اگر استخدام آموزشی داشته باشند میتوانند از مزایای رتبهبندی حرفه ای استفاده کنند اما اگر این افراد به عنوان کارشناس و کارمند استخدام شوند نمیتوانند از این موضوع استفاده کنند.
وی گفت: فوق العاده ویژه به ۱۵ درصد رشته شغلها تعلق می گیرد اما رشته شغلی کارشناس امور فرهنگی مشمول این فوق العاده ویژه نمی شود.
حمید علیین معاون مرکز نیروی انسانی و منابع انسانی آموزش و پرورش نیز در این مراسم اظهار کرد: نیروی انسانی در آموزش و پرورش به دو دسته تقسیم میشود که شامل کارکنان آموزشی و کارکنان پشتیبانی و اداری است.
وی ادامه داد: همه کسانی که به نحوی در امور آموزشی دخالت دارند، کارکنان آموزشی هستند و کسانی که در ساختار اداری پست شمارهدار دارند، کارکنان پشتیبانی و اداری هستند.
علیین اضافه کرد: دو نوع واحد سازمانی داریم که یک نوع اداری مثل ادارات کل و یک نوع واحد سازمانی آموزشی مثل مدرسه و پژوهشسراست.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی و تربیتی نه اداری و نه آموزشی هستند، گفت: کانونها بر اساس درجه بندی و پست سازمانی در ساختار سازمانی دیده میشوند و در پست ساختار سازمانی نیرو داده میشود