کمبود نیرو در وزارت آموزش و پرورش و از سوی دیگر مشکل اشتغال جوانان، دست بهدست هم میدهد که درخواستها برای اشتغال در این وزارتخانه بیشتر شود اما همین موضوع موجب سوء استفاده برخی سودجویان شده است.
وقتی اطلاعیه ششمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور منتشر شد، نامی از وزارت آموزش و پرورش در بین دستگاههای حاضر در این آزمون نبود چرا که هنوز آموزش و پرورش نامه تخصیص نیروی خود را نگرفته است.
علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش درباره پیگیری این وزارتخانه برای استخدام نیروی جدید، اظهار کرد: تقریباً مذاکراتمان را با سازمان اداری و استخدامی انجام دادیم و مجوزها برای سال ۹۸ بهزودی صادر میشود.
وی با بیان اینکه این مجوزها برای ماده ۲۸ یعنی آزمون استخدامی و همچنین دانشجویان متعهد خدمت است که از طریق کنکور سراسری جذب میشوند، گفت: اگر مجوز قطعی استخدام را قبل از نیمه اول بهمن بدهند، به آزمون استخدامی اسفند ماه میرسیم چون توافقات انجام شده و صحبتهای کلی را نهایی کردیم.
الهیار ترکمن اضافه کرد: البته نگرانی درباره جذب نیرو در خصوص متعهدین خدمت نیست چرا که این افراد از طریق کنکور جذب میشوند و هنوز خیلی فرصت داریم.
وی درباره میزان درخواست ردیف استخدام وزارت آموزش و پرورش افزود: درخواست ما ۵۵ هزار نفر است که خوشبختانه تا حدود زیادی توانستیم توافقات را جذب کنیم که مجوز استخدام بگیریم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «چه تعداد از نیروهای درخواستی از طریق آزمون استخدامی و چه تعداد از طریق کنکور جذب میشوند؟»، ادامه داد: درباره نیازهای میان مدت و فوری با سازمان امور اداری و استخدامی در حال مذاکره هستیم.
بر اساس سخنان معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش خبری از آزمون استخدامی حداقل در این زمان نیست پس آگهیهای استخدام در فضای مجازی چه میگویند.
در این آگهیها که در کانالهای مختلف شبکههای اجتماعی درج میشود، خبر از انتشار دفترچه استخدام میدهد و حتی در شرایطی که ردیف استخدامی هنوز مشخص نشده است، میزان درخواست آموزش و پرورش نیز اعلام میشود.
اما این آگهیها تنها جوانان را از صفحات مختلف این کانالها به دانلود فولدرهای حاوی ویروس هدایت میکند؛ برخی نیز درخواست اخذ وجه برای دانلود دفترچه کذایی میکند؛ برخی نیز با این ترفندها به دنبال جذب مخاطب در کانالهای خود هستند؛ در واقع کلاه گشادی سر جوانان بیکار به بهانه استخدام در آموزش و پرورش گذاشته میشود و ساعتهایی که در این کانالها بیهوده صرف میشود و ضرر مالی و دردسرهایی نیز برای تلفن همراه و سیستم مخاطبان ایجاد کرده است.
جوانان جویای کار حواسشان باشد که استخدام در آموزش و پرورش را از این کانالهای کذایی دنبال نکنند؛ هر
آگهی استخدام از طریق وزارت آموزش و پرورش و خبرگزاریها و روزنامههای رسمی کشور به اطلاع علاقهمندان میرسد.