خبرنگار اجتماعی ؛ حالا این دهه هشتادی و نودیها هستند که پرچمدار انقلاب اسلامی هستند، دانشآموزانی که روزهای انقلاب را حس نکردهاند اما اکنون در عرصه دفاع از انقلاب اسلامی پیشگام هستند.
دانشآموزان یکی از گروههای مردمی شرکت کننده در راهپیمایی 22 بهمن هر سال هستند و امسال نیز همانند گذشته گروه سرود 1357 نفری دانشآموزان در میدان آزادی حضور خواهند داشت.
علیرضا کاظمی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش در این باره به تسنیم اظهار کرد: این ایام به عنوان یکی از مناسبتهای ملی بزرگ و نقطه عطف انقلاب اسلامی است در آموزشوپرورش نگاه ما به این ایام، فرصتی برای تربیت دانشآموزان است و آن را موقعیتی مناسبی میدانیم که آگاهی و معرفت دانشآموزان را نسبت به ارزشها و آنچه بر انقلاب ما گذشته و آنچه باید نسبت به آن احساس مسئولیت شود، آگاه کنیم.
وی ادامه داد: در ایام دهه فجر 80 برنامه ملی و استانی در سطح کشور داشتیم به عنوان مثال زنگ نمادین انقلاب در تمام مدارس کشور نواخته و فضای انقلابی در مدارس ایجاد شد البته این 80 برنامه ملی متفاوت از دهها برنامهای است که در سطح مدارس با توجه به اقتضائات منطقهای و خلاقیت دانشآموزان در حال اجراست؛ رویکرد ما در این 80 برنامه ملی "افتخار به گذشته و امید به آینده" است و تلاش کردیم دستاوردهای نظام را به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب به دل خانوادهها و مدارس ببریم و نمایشگاههای مدرسهای بر قلههای افتخار را در قالب 40 پوستر طراحی و در 100 هزار مدرسه کشور برگزار کردیم که افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران به تصویر کشیده شده است.
هفته سرود و تئاتر در مدارس
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش گفت: در دهه فجر، هفته سرود و تئاتر را با شعار هر مدرسه یک سرود و یک تئاتر برای ایجاد فضای شاد در مدارس ایجاد کردیم و مدارس مطابق اقتضائات منطقهای برای تقویت هویت دینی و ملی، همسبتگی و انتقال ارزشها در قالب هنر اقدام میکنند.
کاظمی تاکید کرد: در این هفته میتوانیم بسیاری از اصول و ارزشهای انقلاب را با کمک خود دانشآموزان در آنها نهادینه کنیم و یکی از دستاوردهای انقلاب همین جوانان آماده دفاع از آرمانهای نظام و انقلاب هستند.
وی یادآور شد: این ایام شرایط حساسی برای نظام جمهوری اسلامی است و با نگاه به گذشته انقلاب، سعی میکنیم این مسیر را با افتخار ادامه دهیم و اوج این ایام 22 بهمن است.
پایان/