فرمت فایل: ppt
تعداد اسلاید: 121
از دستاورد های امروزه مهندسی زلزله و سازه ، می توان طراحی سازه ها بر مبنای عملکرد را بر شمرد که اولا برخلاف روش های پیشین سنتی، می توان سازه جدید و فعلی را بر مبنای نیاز لرزه ای و سطح عملکردی طرح نمود، ثانیا ساختمانهای موجود را بهسازی نمود که ایین نامه های معروفی بنام های ATC و FEMA در این راستا بوجود امده اند و در کشور ما نیز "دستورالعمل بهسازی لرزه ای ساختمان های موجود " به منظور ارزیابی اسیب پذیری و بهسازی سازه ها و ارتقاء سطوح عملکرد ان ها تهیه و تدوین شده است.
به منظور استفاده از دستورالعمل های بهسازی لرزه ای ساختمان ها و یا اعمال ضوابط و اصول ایین نامه های ATC40، ATC440 وFEMA356، نیاز به نرم افزار مناسبی است که PERFORM-3D به طورخاص به این منظور تهیه و طراحی شده که یک نرم افرار بسیار قوی و قدرتمند و تخصصی در این زمینه است.
نرم افزار PERFOM-3D در موسسه Inc COMPUTER and Structure, ودر دانشگاه Berkelayکالیفرنیا و زیر پرفسور Emeritus و دکتر Graham H. Powell ، تهیه شده است که برای مدرسان ،دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی مهندسی عمران ( گرایش سازه و زلزله) ، طراحان، مهندسان و مشاوران ارزیابی و بهسازی سازه ها قابل استفاده است.
این نرم افزار علاوه بر امکان اعمال ضوابط ایین نامه های فوق الاشاره و نیز انواع پارامتر های مدلسازی ، معیار های پذیرش، تحلیل استاتیکی پوش اور(Push over) و تحلیل های دینامیکی خطی و غیر خطی، می تواند تکنیک های جدید مانند استفاده از الیاف ها(Fibers)، کاربرد میراگرها (Damper) و جدا سازهای لرزه ای (Seismic Isolstion) را شبیه سازی نموده و در انالیز ها لحاظ نمایید. از خروجی های نرم افزار می توان نسبت نیاز- ظرفیت، نمودار های غیر خطی استاتیکی، نمایش های بالانس انرژی، اشکال مودی، هندسه تغییر شکل یافته و پاسخ های نیرو و تغییر مکان تاریخچه زمانی را نام برد.
نرم افزار PERFORM-3D یک برنامه تحت ویندوز است که می توان با کلیک روی دکمه ها و پوشه ی tab ها با ان کار کرد و با استفاده از کلیک روی نقشه سازه یا با انتخاب لیست مورد نظر، گزینه ها را انتخاب کرده و سپس با تایپ کردن در جعبه متن، اطلاعات را وارد نمود.
همچنین باید توجه داشت این نسخه از نرم افزار PERFORM-3D فاقد منوی help، جهت فرا خوانی متن کمکی است.
فهرست مطالب
فصل اول
1- پیشگفتار
2- کلیات
فصل دوم
سازه ها
فاز ها
مدل سازی
فاز آنالیز
جهت دید و پرسپکتیو
فصل سوم
گره ها
محدودیت فاصله گره ها
جرم ها
وابستگی های قیدی
فصل چهارم
قاب ها
تکثیر یک قاب
فصل پنجم
مشخصات اجزاء
انواع و اسامی اجزاء
سطح مقطع ها
ترسیم حلقه های هیسترزیس
رابطه F-D(نیرو-تغییر مکان)
آنالیز دینامیکی
فصل ششم
المان ها
فصل هفتم
الگو های بار
فصل هشتم
تغییر شکل های نسبی و تغییر شکل های خمشی
فصل نهم
مقاطع سازه
فصل دهم
حالات حدی و نسبت های کاربرد
فصل یازدهم
المان های غیر فعال
فصل دوازدهم
حالات بار ثقلی
فصل سیزدهم
حالالت بار پوش اور استاتیکی
فصل چهاردهم
حالات بار دینامیکی زلزله
فصل پانزدهم
رکورد های زلزله
فصل شانزدهم
حالات بار و انالیز دینامیکی
و....
فصل سی ام
پوش ها و حالات ترکیب بار
عمران و ساختمان