شامل 33 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان حقوق ، علوم سیاسی ، بازرگانی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
مالکیت (ملکیت) به رابطهای گفته میشود که بین شخص با شیٔ یا وسیلهای مادی (خانه، ماشین و…) وجود دارد. درصورتی که شخص این رابطه را از راه مشروع و درست به دست آورده باشد، قانون آن را معتبر میشناسد و موردحمایت قرار میدهد. از موارد حمایت قانون از مالک، میتوان به حمایت از وی دربرابر غاصب (کسی که مال را از سلطهی مالک در میآورد یا مانع استفادهی او از مال خود میشود) اشاره کرد. به موجب رابطهی مالکیت، این حق(حق مالکیت) به مالک شیٔ داده میشود که بدون داشتن مزاحم یا محروم شدن از حق قانونی خود، هرگونه استفاده را از اموال تحت سلطهی (مالکیت) خود داشته باشد. (البته استفادهی مالک استثنائاتی هم دارد که بعدا به آن خواهیم پرداخت).
در ابتدای بحث، لازم به توضیح است که حقوق به دو دستهی مالی و غیرمالی تقسیم میشود. حقوق غیرمالی، همانگونه که از نامش پیداست، مسائل غیرمالی فرد مانند ابوت (رابطه پدر و فرزندی) و… را دربر میگیرد؛ ولی حق مالی که مستقیما به مال مربوط میشود دو قسم دارد: ۱.حق عینی و ۲. حق دینی.
حق عینی: رابطهی مستقیمی است که شخص با مال دارد و بدون واسطه با مال (شیٔ) در ارتباط است. ( مانند حق مالکیت)
حق دینی: رابطهی مستقیمی است که شخص با شخص دیگری دارد و بهصورت غیرمستقیم با مال در ارتباط است. (حق دینی درواقع همان طلب است که شخصی از شخص دیگر دارد.)
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
انواع مالکیت
اوصاف مالکیت
دو صورت مالکیت
پایان
عنوان : حق مالکیت و تعریف آن در قانون اساسی
فرمت : پاورپوینت
حجم : 300 کیلوبایت
تعداد صفحات : 33
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
فقه و حقوق اسلامی