شامل 38 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
واژه آنومی (Anomie) ریشه یونانی-لاتین دارد و در آن A بهمعنای بی (یعنی حرف نفیکننده) و nomos بهمعنی قاعده، نظم، قانون یا هنجار میباشد. بنابراین آنومی از نظر ریشه لغوی بهمعنای فقدان هنجارها (Normlessness) و قوانین است و در فارسی معادلهایی چون نابهنجاری و نابسامانی یافته است.
در تعریف ساده بیهنجاری اصطلاحاً به وضعیتی گفته میشود که انجام امور فارغ از هرگونه هنجاری صورت پذیرد.
مفهوم آنومی تاریخچهای بس طولانی دارد. نخستین کاربرد این مفهوم در معنای جدید آن از سوی ژان ماری گویییو (Jean-Marie Guyau: 1854-1888) فیلسوف فرانسوی بود. او در آثار خود نخست مفهوم آنومی اخلاقی و سپس مفهوم آنومی دینی را مطرح ساخت. واژه آنومی در متون جامعهشناسی ابتدا توسط امیل دورکیم (David Emile Durkheim: 1858-1917) و سپس با فاصله زمانی بیش از پنجاه سال توسط مرتن (Robert King Merton: 1910-2003) مطرح گردید. گرچه دورکیم و مرتن مسئله آنومی را بهعنوان یک مسئله کلان اجتماعی مورد توجه قرار دادهاند، اما تعداد زیادی از دانشمندان -بالاخص آمریکایی- به اقتضای مسائل کشورشان، به ابعاد جزئیتر این پدیده، یعنی انحرافات یا تبهکاری پرداختهاند.رویکردهای مختلفی در تعریف آنومی وجود دارد. تعدد تعاریف ارائه شده از آنومی به نوعی آشفتگی معنایی در این حوزه دامن زده است. برای اینکه بتوان از این آشفتگی معنایی خلاص شد، تعاریف موجود را در چند رویکرد عمده دستهبندی کردهاند. از جمله این رویکردها که شاید بتوان آن را شایعترین رویکرد در جامعهشناسی نامید، آنومی را یک وضع (حالت) بیهنجاری یا بیقاعدگی که بهطور کلی مضر است تعریف میکنند. روشن است که در این تعریف آنومی صفت جامعه است تا صفت فرد و از نوعی خلاء یا فقدان نظام هنجاری حکایت میکند.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
سطوح بیهنجاری
بیسازمانی اجتماعی
نظامگسیختگی اجتماعی
پایان
عنوان : بی هنجاری چیست
فرمت : پاورپوینت
حجم : 404 کیلوبایت
تعداد صفحات : 38
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی