شامل 36 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
جامعهشناسی انحرافات یکی از حوزههای جامعهشناسی است که با رویکردهای مختلف جامعهشناختی و با روشهای علمی به مطالعه انحراف اجتماعی پرداخته و تلاش میکند مشخص کند چه نوع رفتاری بهعنوان انحراف اجتماعی تعریف شود؟ چه کسی آن را تعریف نماید؟ چگونه و چرا مردم منحرف میشوند؟ و اینکه جامعه چگونه با منحرفان برخورد میکند؟ که برای پاسخ به این سؤالات و تبیین انحراف اجتماعی نظریههایی را توسعه دادهاند. پیشگیری از وقوع انحرافات اجتماعی و جرم در جامعه به منظور بهسازی محیط زندگی جمعی و خانوادگی از دیگر اهداف این علم است. همچنین تداوم درمان برای پیشگیری و جلوگیری از بازگشت مجدد انحرافات اجتماعی و بررسی شیوههای بازپذیری اجتماعی کجروان نیز در این علم بررسی میشود.
جامعهشناسی انحرافات همچنین این موضوع را مورد بحث قرار میدهد که اگر مطالعات مربوط به بزهکاری و جرم تنها به اشخاصی که متهم به تخطی از قوانین جنایی میشوند بپردازد، بسیار محدود کننده است؛ بنابراین برای پاسخ به این سؤال که چرا برخی از مردم مرتکب جرم و بزهکاری میشوند باید فراتر از تحلیلها و تعاریف حقوقی رفت و این مشکل اجتماعی را با رویکردهای جامعهشناختی نیز مورد توجه قرار داد و پدیده انحرافی را در رابطه با ساختارها، نهادها و فرایندهای اجتماعی مورد مطالعه قرار داد
انحراف اجتماعی، گاه انحراف از نظر آماری تعریف میشود و کسانی که در اطراف میانگین قرار دارند، عادی تلقی میشوند و بالا و پائین این حد منحرف به حساب میآید. "تیو" رفتار انحرافی را هر گونه رفتاری میداند که اجماع عمومی آن را انحرافی میداند.
نظریههای "نظم اجتماعی" و نظریههای "انتقادی یا تضاد اجتماعی" بهعنوان رویکردهای دوگانه در جامعهشناسی انحرافات شیوهها و راهبردهای متفاوتی در مورد انتخاب یک رفتار بهعنوان انحراف اجتماعی و تبیین ماهیت آن برگزیدهاند. در رویکرد نظم اجتماعی، جامعهشناسی انحرافات رفتارهایی را در نظام اجتماعی برای مطالعه انتخاب میکند که از رفتارهایی که در نظام اجتماعی بهعنوان رفتارهای بهنجار تعیین شدهاند انحراف داشته باشد. بر این اساس، ملاک تعریف سلامت و بیماری اجتماعی ارزشهای فرهنگی و رفتارهایی است که نظام اجتماعی آن را پذیرفته و هرگونه انحرافی از آن را مستوجب مجازات میداند. در حالی که نظریههای انتقادی یا تضاد اجتماعی ریشههای انحراف اجتماعی را در ساختار نظام موجود جستجو نموده و مسائل اساسی اجتماعی نظیر توزیع نابرابر فرصتهای اقتصادی و اجتماعی، فقر و فرهنگ و فقر و بیگانگی انسان را انتخاب میکند.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
پیشینه جامعهشناسی انحرافات
قلمرو جامعهشناسی انحرافات
واژهها و مفاهیم مرتبط با جامعهشناسی انحرافات
هدفها و مقاصد آسیبشناسی اجتماعی
ویژگیهای مسائل اجتماعی
طبقهبندی مسأله اجتماعی
پایان
عنوان : جامعه شناسی انحرافات چیست
فرمت : پاورپوینت
حجم : 348 کیلوبایت
تعداد صفحات : 36
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی