شامل 50 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان اقتصاد،علوم اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
پارسونز از جامعهشناسان آمریکایی قرن بیستم در سال 1902 در ایالت کلورادو در خانوادهای مذهبی متولد شد. از 1920 تا 1924 در کالج امهرست به تحصیل زیستشناسی و فلسفه پرداخت. در سومین سال تحصیل در این کالج، به علوم اجتماعی علاقهمند شد و تصمیم گرفت تا تحصیلات عالیاش را در جامعهشناسی ادامه دهد. پارسونز معترف است که اصلاحطلبی اجتماعی پدرش در این گرایش بیتأثیر نیست. تحت تأثیر فضای خانواده به مطالعات اقتصادی و ارتباط آن با ساختارهای اجتماعی پرداخت. پس از اتمام دوره لیسانس خود برای یک سال تحصیل به لندن رفت. سپس به آلمان رفته و تحت تأثیر آثار ماکس وبر قرار گرفت. رساله دکترای وی به مطالعه نهادهای اقتصادی در آثار وبر، مارکس و سمبارت معطوف گشت. در نهایت پارسونز به آمریکا بازگشت و تمام عمرش را در آنجا به تدریس و تحقیق پرداخت. وی در ماه مه سال 1979 در سفری به همراه همسرش بهمنظور شرکت در پنجاهمین سالگرد اخذ دکترای خود به آلمان رفته و در همان شب در هتل محل اقامت خویش بر اثر یک حمله قلبی درگذشت.
به نظر پارسونز مهمترین ویژگی جامعهی صنعتی مدرن موقعیت برتر و مسلطی است كه نهادهای اقتصادی در آن دارند. در مقایسه با جامعههای ابتدایی و میانی، در جامعههای مدرن دنیای كار و بخش تولید و توزیع كالاها و خدمات و شبكهی مبادلات پولی و اعتبار رشد بیشتری یافته است. جامعهی صنعتی مدرن برای پارسونز (مخصوصاً جامعهی سرمایه داری مدرن) محل مناسب و ممتازی برای مطالعهی اقتصاد و نقش آن در جامعه است. در این نوع جامعه اقتصاد از سایر فعالیتهای اجتماعی افتراق بیشتری یافته و به عنوان یك نظام فرعی مشخص و متمایز قابل شناسایی است كه میتوان روابط مبادلهها و كنشهای متقابلش را با باقی جامعه ردیابی كرد.
مدل نظری پارسونز، همزمان دو راه تحلیلی پیشنهاد میكند. نخست میتوان اقتصاد را چون یك نظام اجتماعی افتراق یافته از سایر نظامهای فرعی جامعه تحلیل كرد، سپس آن را به مثابه یك نظام فرعی جامعه بررسی كرد.
راه اول، تحلیل عمودی است كه اقتصاد را از لحاظ سازمان درونیاش و كاركردهای اختصاصیاش بررسی میكند. راه دوم، تحلیل افقی است كه اقتصاد را چونان یكی از چهار نظام فرعی جامعه در نظر میگیرد و روابط مبادلهها و كنشهای متقابلش را با سایر نظامهای فرعی جامعه بررسی میكند. تحلیل نظام اقتصادی را در دو مسیری كه پارسونز نشان میدهد ادامه میدهیم.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
نظام فرعی اقتصادی
اقتصاد و جامعه
ساختار نهادهای اقتصاد
پایان
عنوان : نظام اقتصادی در نگاه پارسونز
فرمت : پاورپوینت
حجم : 508 کیلوبایت
تعداد صفحات : 50
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
اقتصاد