سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت مفهوم کلی تاریخ در نظریات کالینگوود

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
26 اردیبهشت

 

شامل 68 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی ، تاریخ و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

كالینگوود و كروچه

بندتو كروچه (1952-1866) متفكر ایتالیایی و سیاستمدار برجسته لیبرال و رابین جورج كالینگوود (1943-1889) فیلسوف و باستان شناس انگلیسی، تلاش كردند كه تفكر در زمینه تاریخ و تاریخ نگاری را در كانون توجه فلسفه قرار دهند. از اواسط قرن بیستم به بعد، كارهای این دو نفر تأثیر زیادی بر تفكر در زمینه تاریخ و تاریخ نگاری گذاشته است و به حوزه هایی همچون فلسفه اخلاق، فلسفه اجتماعی، فلسفه سیاسی، متافیزیك، ماهیت فلسفه و رابطه بین تفكر تاریخی و عمل نیز سرایت كرده است. من در بخش مقدمه این مبحث سعی می كنم كه ویژگی های عمده كار این دو متفكر را ترسیم كنم. بخش دوم مقاله، جایگاه تاریخ نگاری را در ارتباط با عناصر دیگر فلسفه این دو نشان می دهد و بخش سوم، رویكرد آن ها را نسبت به دانش تاریخ نگاری بررسی می كند. بخش چهارم نیز برداشت این دو متفكر را از محتوای تاریخ نشان می دهد. در بخش نتیجه گیری هم به طور اختصار به نقش این دو نفر در آینده فلسفه پرداخته می شود.

كروچه و كالینگوود برای تفكر در زمینه تاریخ، سنتی را پایه گذاری كردند كه به ویكو، كانت و هگل  بر می گردد. این سنت، تاریخ را محصول تعقل و تصویر باشكوهی می بیند كه  پویایی و گردش رویدادها را نشان می دهد. ازاین رو، فلسفه تاریخ كه به شیوه رویش تعقل در طول زمان می پردازد مبنای فلسفه در نظر گرفته شد كه مطالعه تعقل به معنای عام است. متفكران اولیه این سنت اعتقاد داشتند كه تعقل، تاریخ را به واسطه عملكرد مفاهیم و یا افراد می سازد و برای تعقل در فلسفه تاریخ نقش زیادی قائل بودند. نقش برجسته كروچه و كالینگوود این بود كه جریان تعقل در طول تاریخ را كاملاً به عملكرد بازیگران محدود تاریخ نسبت دادند. از نظر آن ها، تاریخ به عملكرد انسان می پردازد و از آزادی و آزاداندیشی حاصل می شود. بنابراین، نظریه عملكرد، برداشت آن ها را از تاریخ به عنوان یک شی، مورد مطالعه (متافیزیك تاریخ) و تفكر تاریخ نگاری (هستی شناسی تاریخ) تقویت می كند. ازاین رو ما هنگام بحث درباره آرای این دو متفكر در زمینه تاریخ به كانون یك رویكرد فلسفی فراگیر كشیده می شویم. تاریخ نگاری از نظر كروچه و كالینگوود، مستلزم درك وضعیت كنونی است و اهمیت تاریخ نگاری وابسته به قابلیت های فعلی آن است. پس فلسفه تاریخ نگاری دارای یك جنبه عملی است و صرفاً یك موضوع نظری نیست. كروچه معتقد است كه تاریخ نگاری به ما كمك می كند تا خود را برای عمل آماده كنیم و كالینگوود معتقد است تاریخ نگاری باعث شكل گیری انتخاب ها و عمل ها می شود. گرچه آرای این دو متفكر از لحاظ فردی و فلسفی به هم مرتبط است ولی كار آن ها باید به صورت موازی مورد بررسی قرار گیرد نه به صورت یك مجموعه یكپارچه.

و ...

فهرست مطالب

مقدمه

كالینگوود و كروچه

بافت فلسفی

شناخت تاریخ 

محتوای تاریخ و تاریخ نگاری

نتیجه گیری 

پایان

 

عنوان : مفهوم کلی تاریخ در نظریات کالینگوود

فرمت : پاورپوینت

حجم : 364 کیلوبایت

تعداد صفحات : 68

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


علوم اجتماعی
قيمت فايل:9800 تومان
تعداد اسلايدها:68
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی