شامل 52 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم تربیتی ، اجتماعی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
هدف اصلی آموزش هنر و زیبایی شناسی را می توان یادگیری مبتنی بر هنر یا یادگیری از طریق هنر تعریف کرد (اسمیت، 2005). به طوری که ماکسین گرین اظهار میکند منظور از آموزش زیبایی شناختی، " تواناساختن کودکان و نوجوانان به بیان ادراکات، احساسات، و ایده های خود از راه شکل دهی تأملی رسانه هایی، نظیر: نقاشی، سفال، نگارش، موسیقی، و حرکات بدنی است ". و به طوری که، سیکیس (1982) بیان میکند،همه دانش آموزان باید زبان هنر را بیاموزند تا به زندگی شان معنا دهند. انتظار بر آن است که دانش آموزان بتوانند تجارب انسانی را به بیان هنری تبدیل کنند، از محصول هنری خود و دیگران به منظور ساخت معنا بهره بجویند و دریافتی آگاهانه از هنرها را پی ریزی کنند. آموزش زیبایی شناختی در کنار پرورش ادراک و حساسیت هنر، به پرورش برخی ویژگی های شخصیتی معینی، نظیر خلاقیت، تخیل، اعتماد به نفس، پشتکار و روح نقاد می پردازد.
هنرهای زیبا فرآیند یادگیری را ارتقا می دهند. دستگاه هایی که هنر پرورش می دهد، شامل دستگاه های در هم تنیده حسّی، عاطفی، شناختی، احساسی و توانایی های حرکتی می شوند. در واقع، آنها نیروهای محرک ورای همه یادگیری ها هستند. این بدان معنا نیست که نمیتوان بدون هنر یاد گرفت، چرا که بسیاری بدون هنر یاد می گیرند. اما هنر فرصت هایی برای رشد و بلوغ دستگاه های چندگانه مغز به طور همزمان فراهم میآورد که سنجش هیچ یک آسان نیست چراکه از فرآیند هایی پشتیبانی می کنند که نتایج در هم آمیخته ای دارند.
دستگاهها و فرآیندها به خودی خود نتیجه ای ندارند. آزمودن نتایج به جای فرایندها رشد دستگاههای عصبی– زیستی راکه به آنها اتکا می کنند، محدود می سازد. در این صورت دانش آموزان به جای توجه به فرایند تولید هنری و درک زیبایی تلاش خواهند کرد هنر را به کناری نهاده و برای اخذ نمرات ممتاز بکوشند بهتر است، هنر وارد دنیای بازی نمره ها نشود. آلودن هنر با ارزشیابی های کمی سبب می شود هنر و دروس زیبایی شناسی به جای آن که روح افزا و خلاقیت زا باشند به زوال اندیشه و احساس می انجامند(فیسکی، 1999).
و ...
فهرست مطالب
ابتدای زندگی
دیدگاهها
مسئله قدرت
فوکو و انقلاب ایران
آثار
زندگی شخصی
پایان
عنوان : هویت زیباشناختی برنامه درسی
فرمت : پاورپوینت
حجم : 516 کیلوبایت
تعداد صفحات : 52
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم تربیتی