شامل 42 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم تربیتی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
استقراء فرایند استدلالی است که از گزاره های جزیی به یک نتیجه کلی است می یابد ، اما مستلزم سازگاری آن با قوانین عقل نیست . همین امر باعث شده است که هیوم ایراداتی بر آن وارد کند .هیوم گوید ، استدلالات روزانه ما بر الگوی تکرار تکار تجربه های ما مبتنی هستند ، و نه بر مباحثات معتبر قیاس منطقی . این ایراد هیوم در سنت فلسفی به « مساله استقراء » که از مساله علیت نشات می گیرد ، معروفیت یافته است . در ذیل به آن می پردازم :
استقراء با مشاهده یا آزمایش چند واقعیت جزیی آغاز می شود ، سپس به یک نتیجه کلی می انجامد . با مشاهده تعدادی از کلاغ ها که به رنگ سیاه هستند ، نتیجه میگیریم که « همه کلاغ ها سیاه هستند ». یا برای تعیین نقطه جوش آب بر حسب آزمایش های متعد در زمان ها و مکان های مختلف ، به این نتیجه می رسیم که آب در شرایط معین در ۱۰۰ درجه سانتیگراد به جوش می آید .
طبق اصل استقراء معرفت علمی به کمک اسقراء و بر حسب مشاهده و تجربه حاصل میشود . کلیه قوانین و نظریه های علوم بوسیله روش استقرائی تدوین شده اند ، و از آنجا که این قوانین مبتنی بر واقعیات و مشاهدات عینی هستند ، لذا از عینیت لازم علمی برخوردارند . در واقع ، طبق نظر طرفداران استنتاج استقرائی ، معرفت علمی از بنیان مطمئنی که بوسیله مشاهده و تجربه بدست آمده ، برخوردار است . هر تعداد واقعیات تصدیق شده به واسطه مشاهده و تجربه افزایش یابد ، و هر چه یافته های مشاهداتی با اصلاح تکنیکهای مشاهدتی و آزمایشی ،دقیق تر گردد ، قوانین و نظریه های فراگیرتر بیشتری با استنتاج استقرائی دقیقی تدوین خواهند یافت . هر چه خزانه یافته های مشاهدتی غنی تر شود ، رشد علم به طور پیوسته و بالنده استمرار خواهد یافت .
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
جداول مختلف تبیین امور و ثبت نتیجه
چهار روش استقرائی
روش توافق
روش اختلاف
روش بقایا
روش تغییرات متقارن
نکات مهم یک روش قیاسی سه مرحله ای
مساله استقراء
پایان
عنوان : روش استدلال استقرایی بیکن
فرمت : پاورپوینت
حجم : 352 کیلوبایت
تعداد صفحات : 42
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم تربیتی