سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت بررسی مدل آلموند و وربا درباره فرهنگ سیاسی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
24 اردیبهشت

 

شامل 50 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم سیاسی ، علوم تربیتی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

در این مبحث در ابتدا به تشریح روش شناسی این مدل پرداخته و در ادامه به بررسی ریشه ها و عوامل تاثیر گذار بر آن را و همچنین به توضیح مدل آلموند و وربا می پردازیم و در آخر نقدهای که به این مدل وارد است را بیان خواهیم کرد.      در نیمه های دهۀ 50 رهیافت جدیدی در مورد بررسی فرهنگ سیاسی در عرصه علم سیاست به وجود آمد. کار مشترکی که آلموند و وربا در سال ۱۹۶۳ در کتاب معروف خود «فرهنگ مدنی: ایستارهای سیاسی و دمکراسی در پنج کشور» کار بدیع و نوع در عرصه نظریه پردازی در زمینه فرهنگ سیاسی محسوب می‌شد. تفاوتی که با دیگر مطالعات پیش از خود در مورد فرهنگ سیاسی داشتند در این بود که از دوره باستان تا در چند سده گذشته معمولاً فرهنگ سیاسی به صورت نگرش، آداب و رسوم، ترسیم‌ها ذهنی یا خیال و ... به عنوان الگوی جدا مورد بررسی قرار نگرفته بلکه به عنوان بخشی از یک نظریه فلسفه سیاسی مورد توجه اندیشمندان و فیلسوفان قرار گرفته بود. مدل آلموند و وربا در مورد فرهنگ سیاسی بیشتر به این گونه بود که بحث «فرهنگ سیاسی» بخشی از یک نظریه کلی مورد توجه قرار گرفت. همانند بررسی صورت گرفته فرهنگ سیاسی در قالب توسعه سیاسی که معمولاً متفکران بر اساس دغدغه های که در عرصه توسعه سیاسی داشتند، بخشی از کار خود را به بحث فرهنگ سیاسی اختصاص می‌دادند، بنابراین بر اساس نوع نگاهی که به توسعه سیاسی دارند به بیان نظر خود در زمینه فرهنگ سیاسی می‌پرداختند.

روش شناسی آلموند و وربا

روش‌ تحقیقاتی مورد استفاده آن ها روش کمی است که در این نوع تحقیقات بر اساس روش شناسی های قیاسی- استخراج سؤالها و فرضیات تحقیق از الگوهای نظری و آزمون آنها در برابر شواهد تجربی – صورت می‌گیرد، پژوهش با نظریه ها و آزمون آنها آغاز می‌شود. در واقع در این تحقیقات با استفاده از داده های آماری کمی جامعه مورد مطالعه خود، فرضیه‌هایی را که مطرح کرده بودند در بوته آزمایش قرار داده و با الگوهای نظری مورد استفاده شده مقایسه می‌کنند و در آخر به رد یا پذیرش فرضیه مطرح شده خود، می‌پردازند.

و ...

فهرست مطالب

مقدمه

روش شناسی آلموند و وربا

عوامل تأثیر گذار بر مدل آلموند و وربا

ادبیات نوسازی و توسعه

کارکرد گرایی

نظریه سیستم‌ها

ادبیات مطالعه مقایسه ای

بررسی مدل آلموند و وربا

نقد مدل آلموند و وربا

پایان

 

عنوان : بررسی مدل آلموند و وربا درباره فرهنگ سیاسی

فرمت : پاورپوینت

حجم : 316 کیلوبایت

تعداد صفحات : 50

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


علوم تربیتی
قيمت فايل:9800 تومان
تعداد اسلايدها:50
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی