سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت اصول مدیریت علمی تیلور

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
23 اردیبهشت

 

شامل 65 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان مدیریت و علوم تربیتی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

چکیده:

براستی چرا کشورها یی همچون ایلات متحده و ژاپن و کره و ...... پیشرفت کردند و چه عاملی سبب این پیشرفت گردید . همچنین هیتلر به تاسی از چه عاملی به آمریکا اعلان جنگ کرد و او چه باوری نسبت به علم و صنایع خود و آمریکا داشت و وضعیت آمریکا در اعلان جنگ چگونه بود و چه عاملی باعث گردید که آمریکا در حالیکه ناوگان جنگیش در وضعیت بسیار نامطلوبی بسر می برد به وضعیتی مبدل گردد که پیروز جنگ گردد و به تاسی از آن عامل به یکی از بزرگترین قطبهای صنعتی جهان مبدل گردد . وهمچنین به برسی علم  و صنعت قبل و بعد از مدیریت علمی و به نقش تیلور در این زمینه خواهم پرداخت . براستی تیلور کیست و چه نقشی را در صنعت ایفاء نموده است قطعا بازخوانی این ماجرا ما را باید به راهی که آنها رفتند باید بکشا ند چرا که این را ه توام با موفقیت بوده است .

مقدمه

بررسی مدیریت علمی ما را به این درک باید برساند که ما در راستای آموزش فنی و حرقه ای بسیار بد عمل کرده ایم و به جرئت می توان گفت که در زمینه صنعتی نیز راه ایستایی را پیموده و متاسفانه هنوز هم در این مسیر هستیم چرا که دیگران با استفاده از آموزش فنی و حرفه ای به قطبهای بزرگ صنعتی بدل گردیده اند و ما هنوز به صادرات تنها مواد اولیه می پردازیم سادگی مدیریت علمی و نحوه آموزش آن شاید به باور نیاید که این عامل باعث پیشرفت دنیای صنعتی بوده اما خود آن کشورها  مدعی این مطلب هستند ، البته متاسفانه ما همواره چشممان  بروی تجارب دنیا بسته شده چرا چون می خواهیم همه چیز را در ایران تولید نماییم آنهم فقط به صورت مونتاژ ، یعنی ما همه چیز را مایلیم سرهم بندی نماییم به همین خاطر پیکان بدون تغییر 45 سال تولیدش در کشور ادامه می یابد و آنانی که بعد از ما این صنعت را ایجاد کردند به صادر کننده ای توانا به جهان مبدل گردیند . ما مایلیم همه چیز را برای دیروز آماده نماییم و این راه ما را به ناکجا آباد کشانده است به همین خاطر بازخوانی مدیریت علمی می تواند تا حدی ما  را به توجه بیشتر به آموزش خاصه فنی و حرفه ای متوجه سازد . بعنوان مثال می توان گفت ما 12 سال به دانش آموزانمان آموزش هیچ می دهیم چرا که این فرد پس از 12 سال هیچ کاری نمی تواند انجام دهد و در انتظار است که فرجی شود تا او به یکی از ادرات دولتی برود و در آنجا پس از آموزش مجدد به کار گرقته شود . متاسفانه همین فرد پس از اخذ مدرک کارشناسی نیز بیکار می ماند . چرا که هنوز هم چیزی یاد نگرفته تا بتواند کاری را انجام دهد او با اینکه در کشوری زندگی میکند که به او می گویند از شیر مرغ تا جان آدمیزاد می توانی بسازی ولی او باز هم قادر نیست ، چرا که او فقط از کارخانه مدرک سازی مدرک اخذ نموده نه کار یا تجربه کاری .

مقدمه ای بالاتر ازعنوان مقدمه

  شاید باورها و به کرات در باب مدیریت خوانده ایم ، شنیده ایم و گفته ایم اما نکاتی که خود واضع این ﺗﺌﺆری در باب ماهیت ان دارد و با موارد دیگر کمی متفاوت است او می گوید:

     مدیریت علمی یک ابزار یا شیوه ای کارامد نیست،همچنین مجموعه ای از ابزارها یا روش های اقدام هم نیست . مدیریت علمی طرحی جدید برای پرداخت دستمزد و حقوق به افراد نیست،حتی یک سیستم پرداخت پاداش هم نیست ،سیستمی مبتنی بر قطعه کاری یا پرداخت انعام و اضافه کاری نیست ،راه جدیدی برای محاسبه هزینه ها نیست،مدیریت علمی هیچ یک از راه هایی که مردم عادی می شناسند (یا ان را با این نام می نامند)نیست ،انبوهی از دفاتر یا نوشته ها وفرم ها نیست که بتوان حمل نمود در شرکتی تخلیه کرد و گفت:این سیستم شما است بروید و از آن استفاده کنید.

     پس واقعا"مدیریت علمی چیست؟تیلور می گوید:اگر در کارفرما و کارگر مدیریت و کارکنان هر سازمان انقلاب فکری در باب روشی که کار می کنند به وجود نیاید و نسبت به  وظایف خود در برابر سازمان یکدیگر و مردم دیدگاه تازه ای پیدا نکنند هیچگاه چیزی به نام مدیریت علمی پدید نخواهد  آمد ،تا زمانی که تحولات در اندیشه ها رخ ندهد مدیریت علمی به وجود نخواهد آمد.

      آیا شما فکر می کنید بتوانید ظرف یک سال در اندیشه افراد تحول ایجاد کنید ؟

      آیا فکر می کنید که بتوانید ظرف مدت یک سال گروهی از سر کارگران و سرپرستان را متحول نمایید؟ اگر چنین می اندیشید سخت در اشتباه هستید،همه ما به عقاید و اصولی پای بند هستیم و برای پذیرفتن عقاید و اصول نوین با ﺁهنگی بسیار کند حرکت می کنیم.

و ... 

 

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

مقدمه ای بالاتر ازعنوان مقدمه

تیلور کیست؟(پدر مدیریت علمی)

مدیریت علمی چگونه بوجود آمد و چیست؟

سیستم مدیریت وظیفه تیلور

سیستم تایلور یا تایلوریزم:

مدیریـت علمــی

چکیده اصول مدیریت علمی

  اصول چهارگانه مدیریت علمی

روش های اجرا

نقاط قوت رویکرد مدیریت علمی

انتقادات وارده بر تیلور

همکاران تیلوردر مدیریت علمی

جمع بندی و نتیجه گیری

پایان

 

عنوان : اصول مدیریت علمی تیلور

فرمت : پاورپوینت

حجم : 348 کیلوبایت

تعداد صفحات : 65

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


علوم تربیتی
قيمت فايل:9800 تومان
تعداد اسلايدها:65
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی