سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت مدل هاى برنامه ریزى آموزش و پرورش از نظر مبانى ریاضى

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
23 اردیبهشت

 

شامل 31 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان علوم تربیتی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

به‌طور کلی، برنامه‌ریزى آموزش و پرورش را از دیدگاه مبانى ریاضى آنها مى‌توان به چهار دسته تقسیم کرد:

مدل‌های بسته (Deterministic Models)

مدل‌های زنجیر مارکو (Markov Chain Models)

مدل‌های ریاضی (constraints)

مدل‌های رگرسیون (Regression Models)

 مدل‌هاى بسته (Deterministic Models)

مدل‌هاى بسته مبناى آمارى پیچیده‌اى ندارند و از این نقطه‌نظر بسته نامیده مى‌شوند که دامنهٔ انعطاف متغیرهاى مربوط محدود است؛ زیرا، معمولاً، متغیرها با ضرایب ثابت و از پیش معلوم شده با یکدیگر مربوط هستند. به‌عبارت دیگر، این مدل‌ها فاقد عوامل و عناصر احتمالاتى هستند و مفروضات ثابت و مشخص و معلوم شدە‌اى را بین عوامل مختلف به یقین تلقى مى‌کنند.

مثلاً بر اساس تشریحى که جانستون به‌عمل آورده است، اگر بخواهیم با کمک مدل‌ەاى نوع بسته تعداد شاگردان گروه سنى به‌خصوصى را در سال معین پیش‌بینى کنیم، ممکن است یکى از دو مدل ساده زیر را مورد استفاده قرار دهیم:

 مدل‌هاى زنجیر مارکو (Markov Chain Models) 

مدل‌هاى زنجیر مارکو بر مبناى فرضیه آمارى زنجیر مارکو ساخته‌ شده‌اند ولى از بسیارى جهات، نتیجه‌اى شبیه به مدل‌هاى بسته تولید مى‌کنند.

 مدل‌هاى ریاضى (constraints) 

مدل‌هاى ریاضى این مزیت بارز را بر مدل‌هاى رگرسیون دارند که محدودیت‌هاى متغیرها را در نظر مى‌گیرند؛ مثلاً، یک مدل برنامه‌ریزى خطى (Linear Mathematical Programming Model) ممکن است به شکل مجموعه معادله‌هاى ۱۰ تا ۱۲ باشد.

مدل‌هاى رگرسیون (Regression Models) 

مدل‌هاى رگرسیون بر اساس این نظریه ساخته شده‌اند که اگر دو عامل به یکدیگر بستگى داشته باشند، تغییر یکى با تغییر دیگرى قرین خواهد شد. هر قدر ارتباط دو عامل مزبور به یکدیگر نزدیک‌تر و قوى‌تر باشد، ضریب همبستگى تغییرات آنها بزرگ‌تر و به‌ حداکثر همبستگی، یعنى یک، نزدیک‌تر خواهد شد. پس اگر روند گذشته نشان دهد که بین تغییر یک عامل و تغییرات چند عامل دیگر همبستگى معنى‌دارى وجود دارد، مى‌توان تصور کرد که در آینده نیز همبستگى مزبور حفظ خواهد شد و اگر ضریب همبستگى مزبور را بدانیم، مى‌توانیم اندازهٔ تغییر عامل وابسته را از اندازه و تغییر عوامل مستقل مرتبط با آن اندازه‌گیرى و پیش‌بینى کنیم.

مدل‌هاى رگرسیون انواع مختلفى دارد و متداول‌ترین آنها رگرسیون ساده و رگرسیون مرکب مى‌باشد. رگرسیون ساده شامل ارتباط بین دو متغیر است و به شکل معادله ۶ نشان داده مى‌شود.

 و ...

 

فهرست مطالب

مقدمه

مدل‌های بسته

مدل‌های زنجیر مارکو

مدل‌های ریاضی

مدل‌های رگرسیون

پایان

 

عنوان : مدل هاى برنامه ریزى آموزش و پرورش از نظر مبانى ریاضى

فرمت : پاورپوینت

حجم : 336 کیلوبایت

تعداد صفحات : 31

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


علوم تربیتی
قيمت فايل:7800 تومان
تعداد اسلايدها:31
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی