شامل 33 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان علوم تربیتی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
مطالعهٔ برنامههاى عمرانى اول تا پنجم و ارزشیابىهائى که بهنام سنجش عملکرد از برنامههاى پایان یافته صورت گرفته است، نشان مىدهد که برنامهریزى آموزش و پرورش ایران، در سیر تکاملى خود، با مسائل و مشکلات متعددى که به ۹ مورد آنها اشاره شده است، روبهرو بوده، و موفقیتهاى جالبى که حاصل شده آسان بهدست نیامده است.
حلقهٔ مفقودهٔ ارزیابى و تحقیق
ارزیابى و تحقیق براى حصول موفقیت در هر نوع فعالیت برنامهاى لازم است. هر قدر فعالیت گستردهتر، پیچیدهتر، و زمان آن طولانىتر باشد، اهمیت و ضرورت ارزیابى بیشتر مىشود. برنامهریزى از جمله فعالیتهایى است که به ارزیابى نیاز قطعى دارد؛ زیرا علاوه بر پیچیدگی، گستردگى و طولانى بودن دامنهٔ عمل آن، اصولاً منظور از برنامهریزى این است که از ریخت و پاش و اتلاف وقت و مال جلوگیرى شود، کمبودها و عیب و نقصها معلوم و برطرف شود، و منابع و امکانات موجود براى رسیدن به مقصد تجهیز گردد. بهعبارت دیگر، اگر کمبودها و نقایص دقیقاً معلوم نباشد، و اگر میزان پیشرفت به سوى مقصد مورد نظر سنجیده نشود، برنامهریزى عملاً بیهوده و بىنتیجه خواهد بود. هدف و نقش ارزیابى دقیق و منظم و مداوم این است که به معایب و نقایص کار پى ببریم، پیشرفت خود را به سوى هدف برنامه بسنجیم، عواملى که ما را از پیشرفت باز مىدارد پیدا کنیم، و برنامه را با تغییرات و تحولات زمان و مکان همگام سازیم. بدین ترتیب، برنامهریزى که در آن ارزیابى منظم و مداوم اِعمال نشود، برنامهریزى نیست. دورههاى اول برنامهریزى آموزشى ما، از تحقیق و ارزیابىهاى لازم در طول دوران برنامهریزى و اجراء، بهره کافى نداشته است. ولى این کمبود در دورههاى جدید برنامهریزى برطرف شده و ارزیابىهاى آموزشى وسیع و منظم سالیانهاى که از اوایل برنامه چهارم آغاز شده است، دوران جدیدى را براى پیشرفت و تحرک آموزشى نوید مىدهد.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
حلقهٔ مفقودهٔ ارزیابی و تحقیق
شهرگرایی
بالا بودن هزینه سرانهٔ آموزش و پرورش
گرانباری اولیه
جوانی جمعیت
وسعت احتیاجات و قلّت منابع
بیثباتی دولتها
کمبود اطلاعات و آمار
ناهماهنگی و گسیختگی برنامهریزی
پایان
عنوان : مسائل برنامه ریزى آموزش و پرورش در ایران
فرمت : پاورپوینت
حجم : 352 کیلوبایت
تعداد صفحات : 33
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم تربیتی