سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت نظریه های شرطی سازی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
9 تیر

 

شامل 50 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

شرطی شدن كلاسیك چسیت؟

یادگیری از طریق متداعی شدن محرك خنثی با محركی معنادار و كسب توانایی فراخوانی پاسخ مشابه.  بعنوان مثال : پدری بچه اش را برای قدم زدن بیرون می برد بچه دستش را دراز می كند تا گلی صورتی را بگیرد اما زنبوری كه روی آن گل نشسته او را نیش میزند .روز بعد مادرش چند گل صورتی می آورد تا بچه بو كند ا و به محض دیدن گل صورتی زیر گریه میزند.

ترس این بچه از دیدن گل صورتی فرایند یادگیری از طریق شرطی شدن كلاسیك را نشان میدهد كه در آن محركی خنثی (گل) با محركی بااهمیت (درد نیش زنبور) متداعی می شود و ظرفیت فراخوانی پاسخی مشابه (ترس) را كسب می كند.(همان)

پاولف در آزمایشاتش پودر گوشت در دهان سگ می ریخت و این كار باعث ترشح بزاق در سگ می شد . پاولف متوجه شد پودر گوشت تنها محركی نبود كه موجب ترشح بزاق سگ می شد. سگ در پاسخ به دیگر محركهای متداعی شده با غذا مثل رویت ظرف غذا، رویت شخصی كه برایش غذا می آورد و صدای بسته شدن در اتاق هنگام آورده شدن غذا نیز بزاق ترشح می كرد. پاولف متوجه شد تداعی این منظره ها و صداها با غذا در سگ نوع مهمی از یادگیری است كه بعدا شرطی شدن كلاسیك نامیده شد.

محرك غیر شرطی محركی است كه بدون نیاز به یادگیری قبلی، پاسخ تولید می كند. غذا در آزمایشات پاولف ، محرك غیرشرطی بود.

پاسخ غیرشرطی هم پاسخی آموختهنشده است كه بصورت خودكار به محرك غیرشرطی داده می شود. در آزمایش پاولف بزاقی كه از دهان سگ در پاسخ به غذا ترشح می شد، پاسخ غیرشرطی بود.

در مرد آن بچه و گل صورتی، گریه كردن بچه هنگام نیش خوردنربطی به یادگیری و تجربه قبلی او نداشت. گریه او آموخته نشده و خودكار بود. نیش زنبور محرك غیرشرطی و گریه بچه، پاسخ غیرشرطی بود.

در شرطی شدن كلاسیك ، محرك شرطی، محركی است كه قبلا خنثی بوده است ولی پس از متداعی شدن با محرك غیر شرطی میتواند پاسخ شرطی را فرا بخواند.

پاسخ شرطی، پاسخی آموخته شده به محرك شرطی است كه پس از جفت شدن محرك شرطی و محرك غیرشرطی داده می شود.

پاولف در بررسی پاسخ سگ با محركهایی كه با پودر گوشت متداعی می شوند، قبل از دادن پودر گوشت به سگ زنگی را به صدا در می آورد. تا قبل از آن صدای زنگ تاثیر خاصی روی سگ نداشت . سگ شروع میكرد به متداعی كردن صدای زنگ با غذا و وقتی صدای زنگ را میشنید بزاق ترشح میكرد. زنگ، محرك شرطی (آموخته شده) میشد و بزاق، پاسخ شرطی. در مود آن بچه، گل همان((زنگ)) یا محرك شرطی بود و گریه پس از جفت شدن نیش زنبور (محرك غیرشرطی) و گل(محرك شرطی)،پاسخ شرطی.

 و ...

 

فهرست مطالب

شرطی شدن كلاسیك چسیت؟

 شرطی شدن در سطح بالاتر

تعمیم و تمیز محرك

شرطی شدن كلاسیك انسانها

اندیشه های نظری عمده ثرندایك

پیوند گرایی

گزینش و پیوند

قانون اثر

 تاثیر ثرندایك بر آموزش و پرورش

روش آموزشی ثرندایك

خدمات ثرندایك

انتقادات از نظریه ثرندایك

نظریه شرطی سازی كنشگر اسكینر

رفتار پاسخگر و رفتار كنشگر

اصول شرطی شدن كنشگر

جعبه اسكینر

خاموشی در نظریه كنشگر

بازگشت خود بخودی در نظریه شرطی سازی كنشگر

رفتار خرافی در نظریه شرطی سازی كنشگر

تقویت كننده های مثبت و منفی

پایان

 

عنوان : نظریه های شرطی سازی

فرمت : پاورپوینت

حجم : 740 کیلوبایت

تعداد صفحات : 50 

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


روان شناسی
قيمت فايل:9800 تومان
تعداد اسلايدها:50
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی