توضیحات: 64صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه کشاورزی و خاک شناسی، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
خلاصه ای از کار:
مواد مادری
به طور کلی مواد مادری شامل سنگ ها و مواد حاصل از تجزیه و تخریب آن ها می باشد که خاک از آن ها تشکیل می گردد.گرچه ممکن است بتوان سنگ مادر را به طریقی از هم جدا نمود اما از نظر تاثیر روی پیدایش خاک و خصوصیات آن معمولا این دو با هم تحت عنوان مواد مادری خاک ها مورد بررسی قرارمی گیرند. در خاک هایی که به صورت موضعی یا درجا تشکیل شده و مواد حاصل از هوازدگی سنگ ها به ندرت انتقال یافته و در همان محل تشکیل خاک را داده است افق های Rو C منعکس کننده مواد مادری و سنگ مادر این گونه خاک ها می باشند. چنانچه مواد تشکیل دهنده خاک انتقالی باشد ممکن است سنگ بستر (R) با خاک تشکیل شده روی آن سنخیت نداشته باشد.
...................
توپوگرافی
پستی بلندی یکی از 5 فاکتور خاکسازی است که سبب ایجاد انرژی جنبشی و پتانسیل برای تغییر در سیستم خاک می گردد. با تغییر توپوگرافی، سرعت حرکت مواد و انرژی تغییر نموده و سبب تغییر آب نفوذی گردیده که این امر بر بسیاری از فرآیندهای دیگر خاکسازی از جمله عمق تشکیل افق کلسیک، افق آرجیلیک، میزان ماده آلی و الگوی توزیع و نوع پوشش گیاهی اثرگذار میباشد (جعفری و همکاران، 1390 ).
...................
کانیهای رسی و انواع آن
تركیبات كانی شناسی اساس پتانسیل تولید را در تمام خاکهای موجود در جهان تشكیل میدهند. شناخت و مطالعه انواع کانیهای خاك و روند تكامل آن علاوه بر دستیابی به چگونگی پیدایش و تغییر و تحول خاك، میتواند دیدگاه علمی گستردهای را در نحوه استفاده از آن در پیش روی ما بگشاید.
..................
ایلایت
ایلایت میكای آبدار موجود در رسوبات رسی است كه در خاکهای جوان بیشتر از خاکهای هوادیده مشاهده میشود و معمولاً با افزایش عمق میزان ایلایت افزایش مییابد. چیچستر[1] و همكاران (1969) در مطالعاتی كه روی خاکهای حاصل از مواد آتشفشانی در منطقه مازاما انجام دادند ایلایت را به عنوان یك از کانیهای موجود در این خاکها گزارش دادند كه مقدار آن بسته به عمق و رطوبت خاك منطقه مورد مطالعه دستخوش تغییر قرار میگرفت.
.................
اسمكتایت:
اسمكتایتها به طور كلی در خاکهای مسطح تا كم شیب دیده میشوند. سلطانی و ابطحی (1380) در مطالعات كانیشناسی خاکهای دشت سپیدان به این مطلب اشاره كردند كه كانی اسمكتایت در نقاط پست حضور فروان و در..............
..............
ورمی كولایت
...............
كائولینایت
.........................
تحولات کانیهای رسی
................
آهن
.....................
-اشکال آهن در خاک
..................
اکسیدهای آهن
................
-خصوصیات کلی ویژگی های اکسیدهای آهن
...................
-گئوتایت
..................
- هماتیت
.....................
-لپیدوکروسایت
................
- مگنتایت(Fe3O4) و ماگهمایتFe2O3) ץ (
..................
- فری هیدرات
..................
- تشکیل و ترکیب اکسیدهای Feدر خاک
..................
- اثر pHبر اکسیدهای آهن
.................
- تعیین اکسید آهن
................
اکسید های آهن با دو روش شیمیایی تعیین میشود:
- دیتیونایت سیترات بیکربنات (DCB)
روش دیتیونایت سیترات بیکربنات هر دو شکل متبلور و غیر متبلور اکسیدهای آهن را استخراج میکند، به هر حال عصارهها ممکن است شامل آهن ترکیب شده با ماده آلی و مقدار محدود سیلیکاتهای آهندار باشد. دیتیونایت، بیکربنات سدیم و سیترات سدیم به ترتیب به عنوان احیاء کننده، بافر کننده سیستم (9-7=pH) و مانعی از رسوب مجدد آهن تلقی میشود (وحیدی و همکاران، 1391).
.................
- استفاده از اکسالات آمونیوم اسیدی
..................
- رابطه شکلهای مختلف آهن با ویژگیهای خاك
..........................
تاثیر شوری، بافت خاک و مواد آلی بر اکسیداسیون و احیاء آهن و منگنز خاک
.....................
آهن مغناطیس
....................
منابع
1) احمدی ، ح .1374. ژئومورفولوژی کاربردی. جلد اول فرسایش آبی. انتشارات دانشگاه تهران.
2) امیری نژاد ع، ا و م، باقرنژاد. 1376. اثرات توپوگرافی روی تشکیل و تکامل خاكهای منطقه کرمانشاه. مجله علوم کشاورزی ایران
[1]. Chichester
علوم انسانی