گروت بتن
گروت
گروت بتن از آب، سیمان، ماسه و افزودنیهای متداول دیگر تشکیل شده است. از گروتها جهت پر کردن فضاهای خالی و ترکهای بزرگ، جلوگیری از لایه لایه شدن یا خرد شدن بتن استفاده میشود. از این لحاظ کاربرد گروت مشابه ملات است. مهمترین مزایای گروتها این است که مکانی که در آن گروت ریخته میشود را کامل پر میکند. چون گروت منبسط شونده خاصیت غیر انقباضی دارد. گروتها به گونهای طراحی شدهاند که توان جذب نیروهای وارد و انتقال آنها را به بخش زیر کار داشته باشد.ملاتها و گروتها باعث مقاومتهای مطلوب و مطمئن و همچنین اتصال پایدار بین ملات یا گروت و سازهها میشود. بطور کلی دو روش ملات ریزی یا گروتریزی در داخل حفرات در محل اتصال آنکرو وجود دارد.
گروتریزی با گروت یا ملات خشک
اگر در گروتریزی از گروت یا ملات سیال استفاده شود، به علت روان بودن ملات، جایگذاری به طور خودبهخود انجام میشود. در روش گروتریزی با ملات خشک از نیروی تراکمی برای جایگذاری استفاده میشود. مصرف گروت یا ملاتهای نوع خشک، در کارهای ساختمانی کاملاً رضایت بخش است اما روش جایگذاری، همیشه مناسب نیست. از این رو، در عمل تمایل بیشتری به استفاده از گروت سیال وجود دارد.
گروت ریزی با گروت یا ملات خشک در روش اول گروت ریزی با گروت یا ملات خشک با استفاده از نیروی تراکمی جایگذاری میشود. در زمان استفاده از گروت یا ملات سیال به علت روانی بودن این ماده در هنگام گروت ریزی خود به خود جایگذاری میشود. مصرف گروت یا ملاتهای نوع خشک کاملاً رضایت بخشی است و در عمل در کارهای ساختمانی استفاده میشود ولی این روش جایگذاری همیشه مناسبی نیست، به همین خاطر است که در عمل تمایل با استفاده از روش گروت سیال افزایش روز افزونی دارد.
کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید تا با مشکل روبه رو نشوید.
عمران و ساختمان