مقدمه
در سالهای اخیر عامل انسانی جایگاه محوری در موسسات، سازمانها و ادارات پیدا كرده است. این پدیده را میتوان بنیادیترین تغییر دانست كه در دهه اخیر در نگرشهای مدیریتی بوجود آمده است.مدیریت به عنوان یک پدیده اجتماعی ضروری، در عصر کنونی چنان سیطره خود را بر عرصههای مختلف زندگی مردم تثبیت کرده که کمتر پدیدههای با چنین شتابی گسترش یافته است.
"مدیریت" نه تنها در نظام مدرن و متمدن کنونی و در نتیجه تامین نیازهای بنیادین جوامع از لحاظ اقتصادی نهفته است، بلکه نشان دهنده ریشههای اعتقادی جوامع متعدد و نهایتاً مؤید نظریه امکان نظارت بر زندگی و معیشت انسان از طریق سازماندهی سیستماتیک منابع انسانی و اقتصادی است که عوامل انسانی و اقتصادی را برای بهبود زندگی فردی و اجتماعی متشکل میسازد. " مدیر" باید دانشپژوهو درعین حال هنرمندی باشد که به سبب وقوفش بر دانش مدیریت و شیوههای مختلف مدیریت نیز تحت تاثیر ویژگیهای فردی، بتواند با بهرهگیری مطلوب و بهینه از کلیه امکانات موجود از قبیل: نیروی انسانی، اختیارات سازمانی، تجهیزات و سرمایه، سازمان متبوع خود را در جهت تحقق اهداف تعیین شده هدایت و رهنمون سازد. مسئولیت خطیر مدیریت و مدیری باید به افرادی سپرده شود كه ضمن برخورداری از ویژگیهای شخصیتی خاص، شیوههای مدیری و مدیریت مناسب را به كارگیرند و از نظر اخلاقی نیز الگو باشند.عملکرد کارکنان یک سازمان همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) حاصل تدابیر و راهبردها و سبکهای مدیر یا مدیران آن سازمان است که بر مبنای دانش، تجربه، خلاقیت و ... مدیر اتخاذ میشود.
بنابراین با وجود پذیرش نقش مؤثر یک مدیر و سبک مدیریت او در عملکرد کارکنان یک سازمان همچون کمیته امداد امام خمینی(ره)، و این نکته که بروز مشکلات و حل مشکلات در هر سطحی ارتباط مستقیم با تواناییها و سبکهای مدیریت دارد، انجام پژوهشهایی در این رابطه با موضوعهای مختلف لازم میآید. که بنده به بررسی تأثیر سبکهای مدیریت بر عملکرد کارکنان کمیته امداد اردبیل پرداختهام.
فهرست مطالب
مقدمه. 4
بیان مسئله. 5
اهمیت و ضرورت تحقیق. 6
اهداف پژوهش... 7
فرضیه های پژوهش... 7
مدل مفهومی پژوهش... 8
تعاریف مفهومی و عملیاتی.. 9
تعاریف مفهومی.. 9
تعاریف عملیاتی.. 9
روش پژوهش... 10
جامعه آماری و روش انتخاب نمونه. 10
. 10
شیوه اجرای پژوهش... 11
ابزار پژوهش... 11
روش تجزیه و تحلیل داده ها 12
منابع. 13
مدیریت