از شهرکرد، علی الهیار ترکمن عصر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به اینکه یکی از سیاستهای دولت استفاده از بانوان است، اظهار داشت: نظام مدیریتی در کشور ما یک نظام متمرکز از بالا به پایین است، ما باید در جهتی عمل کنیم که از ظرفیتهای منطقه برای پیشرفت همان منطقه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم در آموزش درست عمل کنیم باید طبق الگوی مبتنی بر شرایط و ظرفیتهای منطقه عمل کنیم تا آموزش و پرورش اعتلا پیدا کند.
معاون وزیر آموزش و پرورش کشور عنوان کرد: آموزش و پرورش سنگ بنای توسعه کشور است و اگر در یک منطقه درست زیرسازی را انجام دهد سایر بخشها نیز از آن تاثیر میپذیرند.
الهیار ترکمن با بیان اینکه آموزش و پرورش مظلومترین بخش اجرایی کشور است، بیان کرد: علت این است که ما نمیتوانیم تئوریها را تبدیل به عمل کنیم اگر بخواهیم به وضعیت مطلوب برسیم باید در جایگاه خود درست عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه در مواردی به دولت انتقاد میشود که نگاه دولت به آموزش و پرورش هزینهای است، عنوان کرد: این هزینهها باید طی فرایندی به سرمایه تبدیل شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش کشور تصریح کرد: آموزش و پرورش باید کمترین تاثیر سیاسی را داشته باشد مدیران و معلمان باید دور از سیاسی کاری عمل کنند زیرا اصالت ما در این است که دانشآموزان براساس شاخصهای طیبه تربیت شوند.
الهیار ترکمن ادامه داد: آموزش و پرورش به عنوان نهاد اجتماعی به مشارکت همه نهادها نیاز دارد و در این راه باید نقش مولدها زیاد و نقش مداخلهگرانه را کم کرد.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در نقطه حساسی قرار دارد و وضعیت فعلی متاثر از سیاستهای گذشته است، گفت: یک مدیر موفق باید وضع موجود را تحلیل کند و بر وضعیت آینده هم متمرکز باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: ما در آینده 3 دوره را تجربه میکنیم سالهای 98 تا 1403 سالهای سخت ساماندهی نیروی انسانی است زیرا بسیاری از نیروها بازنشسته میشود باید به شدت برنامهریزی کرد تا در سالهای پس از آن با مازاد نیرو مواجه نشویم.
الهیارترکمن ادامه داد: در سالهای 1403 تا 1410 با افزایش جمعیت دانشآموزی مواجه میشویم و در این سالها تعداد دانشآموزان 2 میلیون و 200 نفر افزایش مییابد.
وی ادامه داد: سالهای 1410 تا 1420 آموزش و پرورش به آرامش و سکون نسبی میرسد زیرا نیروها سامان یافته و افزایش جمعیت نداریم.
پایان/ ع