سایت کاریابی جویا کار

اخبار جدید استخدامی اموزش و پرورش (فراخوان استخدام 55 هزار نفر )

دسته بندي: اخبار / استخدام / آزمون استخدامی جدید
28 خرداد
اخبار جدید استخدامی اموزش و پرورش (فراخوان استخدام 55 هزار نفر )

 28 خرداد 98: مجوز استخدام 50 هزار نفر در وزارتخانه های آموزش و پرورش و بهداشت صادر شد (منبع: خبرگزاری فارس)

رئيس سازمان اداري و استخدامی كشور گفت: امسال برای وزارت آموزش و پرورش تا امروز حدود ۴۰ هزارمجوز صادر شده است و ما ده هزار مجوز استخدامی هم برای وزارت بهداشت و درمان در حال صدور داريم.

جمشید انصاری در گردهمایی روسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها با اشاره به شرایط کشور در حوزه اقتصاد، اظهار داشت: شرایط ما، یک شرایط عادی نیست و در شرایط غیرعادی امکان تحقق بخش قابل توجهی از منابع درآمدی کشور آن طور که در سال‌های قبل محقق می‌شد، وجود ندارد. بنابراین اقتضا می‌کند که ما اقدامات خاصی را در دستور کار قرار دهیم تا کشور را از این شرایط دشوار با گرفتاری و مشکلات کمتری عبور دهیم.

 خبر 15 اردیبهشت 98: خبر اعلام فراخوان استخدام 55 هزار نفر در آموزش و پرورش به‌ زودی (منبع: خبرگزاری ایسنا)

وزیر آموزش و پرورش به پرسش‌های خبرنگاران پیرامون رتبه بندی معلمان، آخرین وضعیت بودجه و اعتبارات، ساماندهی نیروی انسانی، استخدام و جذب نیروی انسانی و…. پاسخ داد.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد بطحایی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در هفته گرامیداشت مقام معلم، با بیان اینکه سال تحصیلی ۹۸-۹۷و کلاس‌ها را پشت سر گذاشته و به پایان آن نزدیک می شویم گفت: دانش آموزان وارد آزمون‌های پایانی شده و سپس تعطیلات تابستانی آغاز می‌شود.

بطحایی ادامه داد: نظام کنترل کیفیت دومین برنامه است. مدارس دولتی ما مورد مورد بررسی قرار خواهند گرفت و رتبه بندی خواهند شد تا مشخص شود کجا پیشرفت و کجا پسرفت داشته‌اند. تفویض اختیار به مدارس نیز سومین برنامه ماست.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برنامه سال ۹۸ را بر اساس سند تحول تنظیم کرده‌ایم که البته اولویت‌بندی شده است گفت: متناسب با منابعی که در اختیار قرار می گیرد دامنه و گستره برنامه کم یا زیاد خواهد شد. در سال ۹۸ غیر از سند تحول هیچ برنامه دیگری در دستورکار نداریم.
وزیر آموزش و پرورش درباره تاخیرهای مکرر در اجرای رتبه بندی معلمان گفت: هیچ وقت وعده توخالی به همکارانم ندادم اما درباره رتبه بندی باید بگویم که در شهریور ۹۷ پیشنهاد ما به دولت ارسال شد و آماده طرح در دولت شد. بهمن ماه به دولت آمد اما در آن زمان مباحث بودجه ای لایحه باید بازنگری می‌شد که مجالی برای طرح آن فراهم نشد.

رایزنی برای دریافت ۵۵ هزار مجوز جذب و استخدام
بطحایی در پاسخ به پرسش دیگر ایسنا درباره زمان برگزاری آزمون استخدامی سال ۹۸ گفت: برای دریافت ۵۵ هزار مجوز جذب از طریق ماده ۲۸ و دوره های چهارساله در حال رایزنی هستیم اما اینکه روی چند مجوز به توافق برسیم را نمی‌دانیم، اما جلسات شروع شده و نتیجه به‌زودی اعلام می‌شود.

 خبر 11 اردیبهشت 98: استخدام 1000 نفر در آموزش و پرورش سمنان

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با بیان اینکه امسال 25 هزار نفر از طریق آزمون‌های ورودی در سراسر کشور جذب آموزش و پرورش می‌شوند، گفت: استان سمنان یک هزار نفر را استخدام می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، محمد دستورانی بعدازظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت سالگرد شهادت علامه مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم در سالن جلسات مرکز آموزشی رفاهی فرهنگیان سمنان برگزار شد، اظهار کرد: امسال 25 هزار نفر از طریق آزمون‌های ورودی در سراسر کشور جذب آموزش و پرورش می‌شوند که سهم استان سمنان، یک هزار نفر است؛ همچنین 90 هزار دانشجو معلم در سال پیش‌رو جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند.

وی تصریح کرد: با اقدامات صورت گرفته و در قالب تمهیدات اتخاذشده در سال آینده برای 115 هزار نفر اشتغال پایدار ایجاد می‌شود.

دستورانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ‌ضرورت اجرایی کردن بیانیه گام دوم انقلاب، کم کردن فاصله بایدها و واقعیت‌ها را جزو نکات کلیدی دانست که در بیانیه گام دوم ترسیم شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان به ‌ضرورت رعایت عدالت در بحث آموزش و پرورش که قدرت سازمانی درست و متوازن، سرعت شفافیت و پاسخگویی به مراجعان و ترجیح دادن منافع ملی اشاره و تصریح کرد: هنوز عدالت به معنای واقعی در این حوزه محقق نشده و امید است در قالب اجرای سند تحول بنیادین مشکلات موجود رفع شود.

دستورانی تأمین معیشت فرهنگیان و برخورداری دانش‌آموزان از کلاس و مدارس ایمن و به خدمت گرفتن نیروهای توانمند و متخصص را نیز جزو مباحث عدالت آموزشی عنوان و تصریح کرد: همه این موارد جزو بایدهایی است که محقق نشده و در ایستگاه واقعیت باقی مانده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به توصیه رهبری در اصل تمدن‌سازی در بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: ریشه تمدن‌سازی نوین از آموزش و پرورش شکل می‌گیرد.

وی افزود: هیچ سطحی در جامعه بالاتر از کلاس درس نیست و اگر در جامعه شاهد ناهنجاری هستیم، حتماً خلأیی وجود دارد.

دستورانی با اشاره به اینکه اگر نبض آموزش و پرورش بیمار باید جامعه هم دچار بیماری خواهد شد، ادامه داد: با رعایت اصل خودسازی باید جامعه را درمان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تشریح توفیقات آموزش و پرورش استان و همچنین اجرای سیاست‌های ابلاغی وزیر آموزش و پرورش، به اشکالات و کمبودهای مهم این سیستم آموزشی استان اشاره و تصریح کرد: روزآمد نبودن تجهیز هنرستان‌ها و عدم کیفیت برخی واحدهای آموزشی که فارغ‌التحصیلان را با مشکل دچار کرده از مسائل مهمی است که باید برای آن تدبیر شود.

دستورانی کسب رتبه اول کشوری در کسب ایران مهارت با کسب 14 درصد از میانگین کشوری، مسجل شدن 500 ملک فاقد سند متعلق به آموزش و پرورش استان، ترویج فرهنگ تحرک با آموزش دوره‌های تربیت‌بدنی به 900 نفر از آموزگاران پایه سوم، افزایش ده درصدی کلاس‌های هوشمند و ارتقای نرخ رشد باسوادی به 98.5 درصد را از مهم‌ترین اقدامات و توفیقات آموزش و پرورش استان سمنان دانست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اجرای برنامه‌های متعدد به مناسبت گرامیداشت هفته معلم از برگزاری همایش استانی در روز هفدهم اردیبهشت خبر داد.

دستورانی بیان کرد: همچنین در یک هزار مدرسه از یک هزار معلم با مشارکت انجمن اولیا و مربیان تجلیل خواهد شد.

وی تصریح کرد: تجلیل از 12 معلم نمونه ویژه با ارزیابی شاخص‌هایی چون دانش، مهارت و ارزش نیز در این ایام تدارک دیده شده است.

خبر 20 اسفند 97: ایجاد 55 هزار ردیف شغلی برای معلمان در مهر ماه سال آینده

رییس دانشگاه فرهنگیان از ایجاد ۵۵ هزار ردیف شغلی برای معلمان در مهر ماه سال آینده و تایید تمام مصوبه‌های این دانشگاه از سوی رییس‌جمهور خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حدود ۱۴ ماه از ریاست حسین خنیفر بر دانشگاه فرهنگیان می‎گذرد؛ در طی این مدت جبران کمبود معلم، پرداخت معوقات معلمان و استادان مدعو، افزایش کیفیت دروس روانشناختی و تربیتی از اولویت‌های او بوده‌است. وی برای پیشبرد کارهای خود برنامه‌های یک ساله، پنج ساله، ده ساله و حتی صد ساله دارد که درباره جزییات این برنامه‌ها با وی گفت‌وگو کردیم. به باور خنیفر اگر تا ده سال آینده در هر استان ۱۰۰ هکتار برای ایجاد فضای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شود تا به تربیت معلم بپردازند؛ کف نیاز آموزش و پرورش به معلم تامین می‌شود. او در این گفت‌وگو به تشریح فعالیت‎های ۱۴ ماه اخیر این دانشگاه پرداخته است که در ادامه می‌خوانید:

بنابر آماری که ارائه کردید تا چند سال دیگر نیاز کشور به معلم حل خواهد شد و دیگر آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی نخواهد داشت؟

در حال حاضر ۷۸ هزار کلاس خالی داریم و در حقیقت برای این خلاء و نیاز نیرو تربیت می‌کنیم، نه اینکه بخواهیم برای تحمیل فارغ‌التحصیل نیرو تربیت کنیم. ما مطالعات آینده‌پژوهشی کردیم و می‌دانیم که تا سال ۱۴۰۴ حدود ۲۰۸۰ هیات علمی می‌خواهیم، البته امکان دارد این رقم بالا و پایین شود. تا سال ۱۴۰۴ اگر با همین شیب یعنی جذب سالی ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر پیش برویم، نیاز کشور به معلم حل می‌شود. امکان دارد در این میان ۱۰ هزار نفر هم اضافه تربیت کنیم که این مساله مشکلی ندارید، زیرا در اینجا از کمیت به کیفیت می‌رسیم و می‌توانیم کلاس‌های ۴۰ نفره را ۳۰ نفره کنیم.

مطالعات آینده‌پژوهشی کردیم و می‌دانیم که تا سال ۱۴۰۴ حدود ۲۰۸۰ هیات علمی می‌خواهیم، البته امکان دارد این رقم بالا و پایین شود.

بنابراین کشور ما تا هفت، هشت سال آینده هر چه سرمایه‌گذاری کند، کم است. تجربه هم نشان داده است، معلمانی که از طریق کنکور و آموزش چهار ساله دروس پداگوژی (کارورزی، روانشناسی، فنون تدریس) را می‌گذرانند، معلمان خوب و تراز بالایی هستند، وگرنه ما از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های دیگر هم استفاده می‌کنیم. امسال هم ۴۰ هزار نفر دانشجو پذیرفته‌ایم که جمع دانشجویانمان ۷۰ هزار نفر شده‌اند. ما تلاش می‌کنیم که پاسخگوی نیازهای مهر ماه سال‌های آینده باشیم تا با کمترین کلاس بی‌معلم مواجه باشیم.

تربیت این تعداد معلم نیاز به فضای آموزشی دارد، برای تامین فضای آموزشی چه اقداماتی انجام داده‌اید؟

در بحث فضای آموزشی ما یک میلیون مترمربع فضای کالبدی داریم. در سال ۱۳۹۰ حدود ۴۰۰ پردیس داشتیم که ۳۰۲ پردیس تعطیل شد و ۹۸ مورد دیگر باقی ماند. در حال حاضر ۶۴ پردیس و ۳۴ مرکز داریم که بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد این مراکز نیاز به مقاوم‌سازی و بهسازی دارند. این بازسازی‌ها در حال انجام است، اما بودجه‌مان کم است. یک بحث دیگری که دنبال آن هستیم بحث چابک‌سازی و ساختار است که امیدواریم این درخواست مورد توجه هیات امنا قرار بگیرد.

در حال حاضر ۶۴ پردیس و ۳۴ مرکز داریم که بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد این مراکز نیاز به مقاوم‌سازی و بهسازی دارند.

یکی از مواردی که امسال و در همین هفته انجام شد، این بود که رییس جمهور محترم تمام مصوبات چند ساله عقب مانده دانشگاه فرهنگیان را از سال ۹۳ تاکنون امضا کردند، یعنی هرآنچه که در هیات امنا مصوبه داشتیم، توسط آقای روحانی امضا شدند. یک نوید دیگر این که برای ۵۵ هزار ردیف سال آ‌ینده ما موافقت شده است. وضعیت اشتغال در جامعه ما به خصوص برای فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها اصلا وضعیت خوبی نیست، اما وقتی ما آن چهل هزار نفر را گرفته‌ایم و می‌خواهیم سال آینده برای ۵۵ هزار نفر ردیف شغلی ایجاد کنیم، جامعه از بابت تامین معلم یک نفس راحت می‌کشد. برای مهر ماه سال آینده ۵۵ هزار نفر استخدام رسمی درحوزه آموزش و پرورش خواهیم داشت.

شما برنامه‌ای صد ساله برای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته‌اید، این برنامه شامل چه چیزهایی است و آیا با تغییر مدیریت امکان اجرایی شدن یک برنامه صد ساله وجود دارد؟

در مدیریت یک نوع تفکر سنتی و نوع دیگر سیستمی است. تفکر سنتی بر اساس اتفاقات است، اما تفکر سیستمی بر اساس پیش‌بینی و بر اساس داده‌ها است. در اینجا بر اساس تفکرات سیستمی حرف می‌زنیم. ما یک برنامه یک ساله داشتیم و گفتیم که یک ساله ظرفیت خالی موجود را پر می‌کنیم. یک کشور وسیع هستیم و ۲۳ کشور جهان در خاک کشور ما جای می‌گیرد. به عنوان مثال کشور ژاپن اندازه مازندران و خراسان است و ۵۲ دانشگاه تربیت معلم دارد. طبق مطالعاتی که داشتیم، قبلا این استان‌ها که اندازه ژاپن هستند، ۲۵ مراکز خالی داشتند که ما آن را پر کردیم.

اگر با همین فرمان جلو بروم و مانعی نباشد تا ۵ سال دیگر کف نیاز آموزش و پرورش حل می‌شود، یعنی ما دیگر مشکلی بابت نیروی انسانی نخواهیم داشت.

برنامه ۵ ساله من به این صورت است که اگر با همین فرمان جلو بروم و مانعی نباشد تا ۵ سال دیگر کف نیاز آموزش و پرورش حل می‌شود یعنی ما دیگر مشکلی بابت نیروی انسانی نخواهیم داشت. البته به نظر من می‌تواند زودتر هم آن را حل کرد، در صورتی که مساعدت در این مورد صورت بگیرد.برنامه ۱۰ سال من نیز در مورد راه‌اندازی طرح ۳۱-۱۰۰ است. من اعتقاد دارم مثل خیلی از کشورها که نظام تعلیم و تربیت را اولویت قرار داده‌اند ما هم باید آن را اولویت قرار دهیم، از این رو باید ۱۰۰ هکتار در هر استان برای فضای تربیت معلم در نظر بگیریم. الان یکی دو استان این طرح را آغاز کرده‎اند. ترجیج ما این است که این ۱۰۰ هکتار در مرکز شهر باشد تا به دانشگاه مادر نزدیک‌تر باشد و تردد هم برای دانشجویان بهتر صورت بگیرد.ما بعد از رقم زدن طرح ۳۱-۱۰۰ می‌توانیم ادعا کنیم که تا ۱۰۰ سال دیگر خیالمان از تربیت معلم راحت است و این همان طرح صد ساله است. وقتی فضا و شرایط فراهم باشد، من فکر می‌کنم که هر استان می‎تواند ۳۰ هزار معلم تربیت کند و بعد دانشگاه فرهنگیان به نسبت نیاز آموزش و پرورش قابلیت انعطاف پیدا خواهد کرد.

فکر نمی‌کنید با اوضاعی نامناسب معیشیتی که معلمان دارند، در سال‌های آینده آمار داوطلبان کاهش پیدا کند؟

امسال نزدیک پنج برابر تعداد مورد نیاز ما در دانشگاه ثبت‌نام کردند، قطعا آنها برای تحصیل و شغل خود غربالگری کردند تا بهترین راه را انتخاب کنند. گلایه معلمان اغلب به خاطر معوقات است و الان حقوق معلمان به نسبت قبل بهتر شده است. به خصوص با این ۲۰ درصدی که سال آینده اضافه می‌شود، وضعیت معلمان بهتر خواهد شد. معلمان جزو نجیب‌ترین انسان‌های حقوق بگیر دولت هستند، البته کارگران و سایر اقشار هم همینطور و اگر هم اعتراضاتی می‌کنند، درباره مطالبات مغفول مانده است و آن را یادآوری می‌کنند و این یکی از ویژگی‌ جامعه‌ متمدن است. با توجه به وضعیت اشتغال در دنیا که پایان قرن بیستم را پایان عصر استخدام‌های رسمی می‌دانند، مطمئنا برای شغل معلمی استخدام خواهد بود، زیرا دیگر استخدامی نداریم.

11

گفته بودید که ۱۰۷ میلیارد از آموزش و پرورش طلب دارید و دستمزد استادان مدعو از سال ۹۴ به تعویق افتاده است. قرار است این معوقات چه زمانی و چگونه پرداخت شود؟

وزیر آموزش و پرورش دستور دادند، در سال آینده فکری برای این مساله شود، آقای اللهیار ترکمن هم قول دادند در این زمینه کمک کنند. این معوقات مربوط به قبل از ۱۴ ماهی است که من به دانشگاه فرهنگیان آمده‌ام. چاله‌چوله‌هایی که در دانشگاه فرهنگیان وجود دارد از قبل کنده شده و یکی از وظایف مدیریت‌ها و قبول مسئولیت‌ها پیگیری مطالبات مسبوق است.

همواره در جذب دانشگاه فرهنگیان و آزمون‎های استخدامی آموزش و پرورش شائبه‌هایی وجود داشته است، حتی گفته شده بود، داوطلبانی که رتبه بالایی داشته‌اند، جذب نشدند. آیا از نظر شما وجود بی‌عدالتی در نهادی مثل آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان که رکن اصلی آموزش در جامعه است، به عرصه آموزش کشور آسیب نمی‌زند؟

مدارک را به ما نشان دهید و من در این زمینه جواب می‌دهم و پیگیری می‌کنم، گاهی این موارد نادر است.ما یک خطای تعمیم داریم به این صورت که ما یک مدرسه زیبا و با امکانات در آلمان می‎بینیم و بعد که به ایران آمدیم، بگوییم تمام مدارس آلمان عالی هستند، درحالی که اینطور نیست. ما مواردی داشتیم که رتبه خوبی داشته‌اند، اما شاید مشکل خاصی داشته‌اند که نه سیاسی است و نه اخلاقی، به همین دلیل در مصاحبه رد شده‌اند. ما در استخدام معلم استانداردهایی در زمینه قد، سن، معدل و … و حتی شاخص‌هایی مثل عدم لکنت زبان داریم که شخص باید همه این استانداردها را داشته باشد. البته در قانون آمده است که فرزند رزمنده، جانباز و شهید ۲۰ درصد سهمیه دارند و آن هم زمانی لحاظ می‌شود که ۶۵۰۰ تراز را بیاورند.

در استخدام معلم استانداردهایی در زمینه قد، سن، معدل و حتی شاخص‌هایی مثل عدم لکنت زبان داریم که شخص باید همه این استانداردها را داشته باشد.

در کشورهایی خارجی به سربازانی که در جنگ جهانی آسیب دیده بودند، رسیدگی‌های زیادی می‌شود، حتی اگر لازم باشد هر کدام سه پرستار دارند و تا نوه‌هایشان تامین هستند، اما ما به رزمنده‌های جنگ تحمیلی هیچ چیزی ندادیم. فرزندان شهدا حاضرند استخدام‎ها و پست‌ها را بدهند، اما یک روز سایه پدر را داشته باشند. اگر کسی برای ادعای خود اسناد و مدارکی دارد به ما بدهد و ما سعی می‌کنیم که پیگیری کنیم و نمی‌گذاریم در حق کسی اجحاف شود.

اخیرا خبرهای زیادی در خصوص تنبیه‌بدنی در مدارس می‌شنویم. اکنون این سوال مطرح است که در دانشگاه فرهنگیان به معلمان آینده چه آموزش‌هایی داده می‌‎شود تا در مدرسه اقدام به تنبیه بدنی نکنند؟

من خودم مخالف تنبیه بدنی هستم، ما دو نوع تنبیه بدنی داریم؛ تنبیه‌بدنی روانی یا کلامی و جسمی یا فیزیکی. به قول تیپی شپرد در کتاب "آموزش و پرورش زنده” تنبیه جسمی تن را می‌آزاد و تنبیه روحی استخوان‌ها را خورد می‌کند و هر دو مردود است. اگر اَنگ و برچسبی به دانش‌آموز زده شود تا آخر عمر با او همراه است. تنبیه جسمی نیز عزت نفس دانش‌آموز را از آن می‌گیرد، در حالی که الان روش‌های تنبیه روانشناختی داریم؛ مثل بی‌توجهی موقت یا عدم مشارکت در گروه‌های قوی، اینها باعث می‌شود، دانش‌آموز متنبه شود.

 

خبر 18 اسفند 97: صدور مجوز استخدام 55 هزار نفر از طریق آزمون در آموزش و پرورش

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی آموزش و پرورش از ساماندهی نیرو‌های انسانی برای فعالیت در مهر ۹۸ تا پیش از پایان سال جاری خبر دارد.

ساماندهی نیروهای انسانی برای فعالیت در مهر 98 پیش از پایان سال تحصیلی جاریفریبرز حمیدی سرپرست مرکز برنامه‌ریزی،‌ منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ساماندهی نیروی انسانی برای سال تحصیلی آینده، اظهار کرد: اکنون ساماندهی نیروی انسانی برای فعالیت در سال تحصیلی آینده در دست بررسی است و نیاز مدارس را برآورد می‌کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به عملکرد فعلی پیش بینی می‌کنیم که تا پیش از پایان سال تحصیلی و به کار گیری معلمان در مهر ۹۸ پیش از اتمام سال تحصیلی جاری مشخص شود.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها، معلمان ابلاغیه فعالیت برای مهر ۹۸ را قبل از اتمام سال تحصیلی جاری دریافت می‌کنند و کسری نیروی انسانی را با تدابیر مختلفی جبران خواهیم کرد.

حمیدی با اشاره به اینکه بعد از ساماندهی نیرو‌های رسمی کسری نیرو از طریق نیرو‌های حق‌التدریس جبران می‌شود، بیان کرد: هنوز تعداد معلمان و ساعات حق‌التدریس برای سال تحصیلی آینده مشخص نشده است، اما جبران نیاز‌های آموزش و پرورش از طریق بکارگیری معلمان حق‌التدریس مرتفع می‌َشود.

مجوز برگزاری آزمون استخدامی برای جذب نیروی جدید در سال تحصیلی آینده

 وی با اشاره به رایزنی با سازمان اداری استخدامی برای اخذ مجوز آزمون استخدامی، تصریح کرد: مرجع رسمی ورود به آموزش و پرورش دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی است که برنامه‌ریزی برای جذب نیرو در این دانشگاه‌ها برای سال آینده را در نظر گرفته ایم و این موضوع جدا از برگزاری آزمون استخدامی است، دوره‌های آموزشی آن در این دو دانشگاه برگزار می‌َشود.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: مجوز استخدامی برای ۵۵ هزار نفر در نظر گرفته شده است که بخش عمده آن متعهدین خدمت در دوره ۴ ساله و بخش دیگر از طریق آزمون استخدامی و اساسنامه ماده ۲۸ خواهد بود.

 امادگی برای ازمون استخدامی اموزش و پرورش سال 98

برای عضویت در کانال ویژه های استخدام در تلگرام کلیک کنید

تگ هاي مطلب: استخدامی اموزش و پرورش, استخدام اموزش و پرورش, استخدام اموزش و پروش سال 98, استخدام آموزش و پروش سال 98, استخدام آموزش و پرورش
اشتراک گذاري در:تلگرام کلوب فيس نما لينکداين گوگل پلاس توئيتر فيس بوک

هیلدا در 26/12/1397 - 19:02 نوشته:

با سلام
من رشته تحصیلیم مهندسی مکانیک هستش چرا برای رشته های ما کار نیست اگرم یکی دو نفر بگیرن همیشه آقایون فقط میتونن ثبت نام کنن؟ یا میایین گرایش بندی میکنین آقا باید همه گرایش ها رو بگیرید دیگه تحقیق کنید چه گرایش های جدیدی هم داریم که هیچ وقت اسمشونو نمیبرید. ما کلی درس خوندیم با رتبه کنکورمون میشد پزشکی بریم اگه تجربی می‌بودیم چرا اینقدر بی عدالتیه دارین تحصیل کرده هایی که خودشون کشتن دانشگاه ملی درس بخونن افسرده میکنین برای همین آموزش پرورش فیزیک ریاضی و حرفه فن و ... اینا رو براحتی میتونیم تدریس کنیم تورو خدا یکی به حرفامون توجه کنه
ارسال نظر
عکس خوانده نمی شود
دسته بندی ها
تبلیغات متنی