سایت کاریابی جویا کار

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

مولفان کتاب‌های درسی یک روز هفته در هنرستان‌ها تدریس کنند

دسته بندي: اخبار / اخبار فرهنگیان
20 اسفند

گروه اجتماعی ؛ نشست هم‌اندیشی رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با مدیران و سرگروه‌های تالیف فنی وحرفه‌ای و کاردانش برگزار شد.

در این نشست حجت‌الاسلام علی ذوعلم با طرح این سؤال که "فضای هنرستانی ما با توجه به مبانی نظری تحول که سالهاست در مورد آن بحث می‌شود چه تحول محسوسی نموده است؟" اظهار کرد: در مجموعه دفتر یک هیئت اندیشه‌ورزی وجود دارد که در مورد آن بحث شده است و همکاران تعاملاتی دارند که به هم پیوند خورده چون ما معمولا دچار یک روزمرگی هستیم ودائم باید آن را دنبال کنیم ساختارها هم به گونه‌ای محکم است که به تغییر آن فکر نمی‌کنیم و نگرانیم اگر دیوار را برداریم سقف فرو بریزد، اینها همه موانعی است که در تحول وجود دارد بنابراین تحول نیاز به شجاعت دارد.

وی گفت: اگر انگیره تحول ایجاد نشود شجاعت اتفاق نمی‌افتد، در الگوی اهداف برنامه‌درسی ملی یک کار انقلابی این است که کار و عمل در کنار علم و دانش قرار داده شده است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ادامه داد: مبنای نظری در برنامه درسی و برنامه آموزشی ما در مدرسه و کلاس درس چقدر تحقق پیدا نموده است؟ این  سوال باید پاسخ داده شود، فضای مدرسه، تعامل بین معلم و دانش آموز، نگاه به کتاب درسی، علم و اخلاق و ملاک علمی در مدارس چقدر پیشرفت نموده است؟

مولفان کتاب‌های درسی هفته‌ای یک روز به هنرستان‌ها بروند

ذوعلم تأکید‌ کرد: لازم است که یک روز در هفته، همکاران در هنرستان حضور مستمر داشته باشند و تدریس کنند و در فضای واقعی از کلاس درس وارد محیط تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیری شوند همچنین در اجرای کامل برنامه درسی نیاز به یک ساختار مناسب داریم.

وی ادامه داد: آمایش سرزمین و آمایش اشتغال می‌تواند به عنوان یک طرح کلان ملی تلقی شود و اخیر‌اً در شورای عالی عطف مطرح شد و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اعلام آمادگی کرد تا با مشارکت شورای عالی  عتف بودجه‌ای برای آن در نظر گرفته شود.

فرصت مطالعه و آموزش هنرآموزان در تابستان

ذوعلم ادامه داد: بحث فرصت مطالعه و آموزش هنر‌آموزان بسیار مهم است و باید برای آن در تابستان برنامه‌ریزی کنیم در اجرای کامل برنامه درسی ملی نیاز به یک اصلاح ساختاری داریم مهمترین آن شکل‌گیری حوزه یادگیری است ما نیاز به یک نگاه مهندسی داریم بنابراین حوزه یادگیری باید تکمیل شود.

امیدواریم تحول ساختاری در سازمان پژوهش اتفاق بیفتد

وی تصریح کرد: فرصت‌های مطالعاتی ویژه کارشناسان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی بسیار مهم است و معاونت توسعه منابع برای آن برنامه‌ریزی لازم را داشته باشد؛ ارکان تصمیم‌سازی، اعتبار‌بخشی و تولید محتوا حوزه‌های یادگیری است و تولید محتوا فقط محدود به کتاب نوشتن نیست. 

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی یادآور شد: باید دوستان همکاری کنند چرا که اگر کمک نشود قطعاً کاری انجام نخواهد شد و این کمک در درجه اول فکری، عملی و اخلاقی است و امیدواریم خداوند کمک کند تا تحول ساختاری سازمان پژوهش اتفاق بیفتد و بتوانیم کانون‌های نظریه‌پردازی، برنامه‌ریزی و تولید محتوا را در یازده حوزه یادگیری استقراردهیم و بر اساس آن طرح‌واره هر کدام از این دوره‌ها دوباره پا بگیرد و گام تحول‌‌؛ با گام دوم برداشته شود.

پایان/

برای عضویت در کانال فرهنگیان در تلگرام کلیک کنید

منبع خبراخبار فرهنگیان - تسنیم
اشتراک گذاري در:تلگرام کلوب فيس نما لينکداين گوگل پلاس توئيتر فيس بوک
ارسال نظر
عکس خوانده نمی شود
دسته بندی ها
تبلیغات متنی