گروه اجتماعی ، حسین خنیفر با اشاره به اینکه مسئولیت بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم بر عهده دانشگاه فرهنگیان است، اظهار کرد: بر اساس مصوبه جلسه 70 شورای قرآنی دانشگاهها میزبانی و مدیریت بخش دانشگاهی نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم بر عهده دانشگاه فرهنگیان است و برای اولین بار است که یک دانشگاه مسئول این بخش است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اقدامات صورت گرفته، اظهار کرد: پس از تصویب بهسرعت در معاونت فرهنگی 12کمیته (دانشجویی، مالی، حراست، نظارت، هماهنگی، تشریفات، فرهنگی، اطلاعرسانی، تبلیغات، نشستهای تخصصی، داوری و پشتیبانی) برای کارهای اجرایی و هماهنگی ایجاد شد و همکاران به برنامهریزی و برگزاری هر چه باشکوهتر نمایشگاه پرداختند.
وی در ادامه اضافه کرد: در بخش دانشگاهی برخی از دانشگاههای مادر دارای غرفه هستند البته دستاوردهای همه دانشگاه به نمایش گذاشته میشود و حدود 18 دستگاه در نمایشگاه شرکت میکنند.
خنیفر تصریح کرد: در آموزشوپرورش حدود دو میلیون و 800 هزار نفر در طرح حفظ قرآن کریم شرکت کردهاند و این ظرفیت بالای آموزشوپرورش را نشان میدهد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به برنامههای قرآنی دانشگاه فرهنگیان اذعان کرد: سال گذشته دانشجو معلمان در 14 رشته رتبه ممتاز در مسابقات قهرمانی قرآن و عترت داشتند وساعاتی از دوشنبههای قرآنی در سراسر کشور به درک، روخوانی، تفسیر، حفظ قرآن پرداخته میشود و همچنین در طرح کاروانهای نور تمام دانشگاههای فرهنگیان میزبان قاریان سایر دانشگاهها در ماه مبارک رمضان هستند.
خنیفر با بیان اینکه امروز نمایشگاه قرآن کریم در بخش دانشگاهی افتتاح خواهد شد، اذعان کرد: در بخش دانشگاهی خلاقیتهای زیادی ازجمله نشستهای تخصصی با متخصصان قرآنی، استفاده از جذابیتهای هنری، دعوت از برخی از دانشجویان ممتاز قرآنی، نرمافزارهای جستجوگر قرآنی و کارهایی برای کودکان انجامشده است.
مدعیان جذب غیرقانونی در هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان مدرک رو کنند
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر جذب غیرقانونی هیئتعلمی در دانشگاه فرهنگیان، گفت: اگر یک مورد با مستندات وجود دارد، اطلاع بدهید تا مورد پیگیری قرار بگیرد. از سال 90 تا 96 باید سالی 200 ردیف عضو هیئتعلمی گرفته میشد که نشده است و البته با پیگیریهایی که انجامشده تا سال 1404 دانشگاه فرهنگیان 2080 عضو هیئتعلمی نیاز دارد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به احکام حقوقی جدید دانشجو معلمان، اظهار کرد: افزایش حقوق دانشجو معلمان موضوعی کشوری است و تنها در دست آموزشوپرورش نیست و مشکلاتی که در احکام افزایش حقوق وجود داشته که در حال پیگیری است.
افرادی که در کلیپهای مدارس مشاهده میشوند، معلم نیستند
خنیفر با اشاره به کلیپ های پخش شده در فضای مجازی گفت: در حال حاضر 110 هزار مدرسه داریم که در سطح کشور پراکنده هستند و برای تحلیل کلیپهای پخششده نیاز به عناصر تفهیمی - توجیهی داریم. یقیناً افرادی که در کلیپها دیده میشوند معلم نیستند و یقین دارم که این افراد تربیتشده تربیتمعلم نیستند و باید با مستندات ثابت شود لذا این نوع رسانهای کردن بدون سند، مدرک و بدون شناسه توطئه است و هدف آنها تنها آموزشوپرورش نیست بلکه کلیت نظام است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه رویکرد دانشگاه فرهنگیان رویکرد تربیتمعلم مهارتی است، گفت: در این دانشگاه 200 تشکل داریم لذا توجه به برنامههای فرهنگی و اجتماعی اصل است. امسال 11 تشکل در حضور وزیر آموزشوپرورش دغدغههایشان را مطرح کردند که برای اولین بار چنین برنامهای در دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
پایان/