کرج - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: تحقیقات جدیدی در بحث سلول درمانی و ژن تراپی در استان آغازشده است.
محمد نوری سپهر پیش از ظهر یکشنبه در نشستی خبری با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد کارخانههای دارویی کشور در استان البرز مستقر است، گفت: بزرگترین کارخانههای مواد غذایی نیز در استان البرز مستقر هستند.
وی بابیان اینکه باید تحقیقات بنیادی و کاربردی انجام دهیم، افزود: تحقیقات کاربردی زودبازده است به همین منظور با چند شرکت بزرگ درزمینهٔ گیاهان دارویی تفاهمنامه منعقد کردهایم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز با تأکید بر اینکه تحقیقات جدیدی را در بحث سلول درمانی و ژن تراپی آغازشده است، گفت: بیمارستان زنان یکی از بخشهای خوب در استان البرز است.
نوری سپهر بابیان این مطلب که مرکز رشد در بخش تحقیقات کاربردی فعال است، عنوان کرد: ۱۰ شرکت در این مرکز ثبتشده که موردحمایت هستند.
وی با اشاره به اینکه تحقیقات ما طی سالهای اخیر رشد صعودی داشته است، تصریح کرد: سال ۸۸ با هفت هیئتعلمی سه طرح اجرا کردیم درحالیکه این تعداد سال گذشته به ۱۱۰ طرح تحقیقاتی مصوب به همراه ۲۱۰ هیئتعلمی بوده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز بابیان اینکه در بحث مقالات هم جهشهای خوبی را شاهد هستیم، گفت: در حال حاضر دو هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی استان مشغول تحصیل هستند.
به گفته نوری سپهر مرکز تحقیقات بیماریهای غیر واگیردار، مرکز تحقیقات «اچ. اس. ای»، مرکز تحقیقات «اس. دی. اچ» و مرکز تحقیقات پروبیوتیک و مکملهای غذایی در استان البرز مستقر هستند.
وی همچنین اضافه کرد: سال ۲۰۱۸ توانستهایم ۲۹۸ مقالات بینالمللی در جهان ارائه کنیم که این تعداد در چندماهه سال ۲۰۱۹ به ۱۴۰ رسیده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز بابیان اینکه دانشگاههای علوم پزشکی ۱۰ قطب دارند که البرز در قطب شش قرار دارد، ادامه داد: البرز، قزوین، زنجان، قم، اراک، خمین و ساوه در قطب ششم هستند.
نوری سپهر گفت: سال گذشته هفت عنوان کتاب با لوگوی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز به چاپ رسیده است همچنین در ششمین جشنواره مقالات، ابداعات و اختراعات رویش گوهرنگ عنوان برتر را کسب کردیم و ۱۲ اختراع نیز در سامانه وزارت بهداشت به ثبت رساندهایم.
وی بیان این مطلب که یک تا سه درصد بودجه اجرایی هر دستگاه سهم اعتبارات پژوهشی است، عنوان کرد: رویکرد ما ارتزاق از بودجه عمومی نیست.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز در پایان گفت: سال گذشته دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبارات پژوهش بود که بیش از دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آن محقق شده است.