حمایت میرزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی در پاسخ به این پرسش که " سرپرست آموزشوپرورش از اجرای طرح رتبهبندی معلمان از شهریور ماه و افزایش 400 تا 600 هزار تومانی حقوق تمام معلمان خبر داده است، آیا رتبهبندی بدون مصوبه مجلس اجرا خواهد شد؟" اظهار کرد: ما آنقدر شرمنده فرهنگیان هستیم که به هر روشی و از هر جا که قرار باشد به حقوق آنها اضافه شود، استقبال میکنیم.
وی ادامه داد: برای اجرای رتبهبندی معلمان باید آئیننامه و دستورالعمل مربوطه تدوین و مشخص شود شرایط آن چگونه است، شاید آموزشوپرورش و دولت مبلغی پول در دستشان است و میخواهند مصوبهای از هیئت دولت ارائه دهند تا به شیوهای حقوق معلمان افزایش یابد اما این به معنای رتبهبندی نیست.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: برای اجرای رتبهبندی معلمان، هنوز دستور العمل مربوطه از دولت به مجلس نرسیده است.
پیش از این نیز علی الهیار ترکمن معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش درباره وضعیت اجرای طرح رتبهبندی معلمان از مهر ماه امسال گفته بود: برای اجرای رتبهبندی ضوابط مشخص مورد نیاز است و این ضوابط میتواند بر اساس آنچه که ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه تعیین نموده است روال خود را طی کند و از این کانال اقدام شود، به نظر بنده رتبهبندی میتواند از طریق شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه نیز تعیین تکلیف شود.دولت و سران سه قوه که به نتیجه رسیدند و ضوابط را مشخص کردند ما انشاالله رتبهبندی را بر اساس آن تعیین میکنیم؛ هماکنون این دو ساز و کار وجود دارد و هر کدام را که بپذیرند، کار آن را انجام میدهیم. ضوابط رتبهبندی را هر دو نهاد میتوانند تعیین کنند یعنی هم شورای هماهنگی سران سه قوه و هم مجلس، اگر از طریق شورای هماهنگی سران سه قوه عملیاتی شود، زود بازدهتر بوده و از طریق مجلس با تاخیر بیشتری مواجه میشود، به هر حال طبق ضوابط موجود هر دو نهاد میتوانند اجازه تعیین ضوابط رتبهبندی را به آموزشوپرورش بدهند.
تسنیم، با توجه به صحبتهای سرپرست وزارت آموزشوپرورش مبنی بر اجرای رتبهبندی معلمان از شهریور ماه به نظر میرسد که قرار است این طرح بدون ارائه به مجلس و تصویب آنها وارد فاز اجرایی شود یعنی همان مسیری که پیش از این در دوره وزارت علی اصغر فانی اجرایی و براساس آن مبلغی به حقوق فرهنگیان اضافه شد، ادامه خواهد یافت.
پایان/