مدیریت
مبانی نظری و پیشینه تحقیق رضایت شغلی نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت می باشد که در آن به چارچوب نظری و پیشینه پژوهش می پردازیم. رضایت شغلی نگرشی است که افراد درباره ی شغل خود دارند که نشات گرفته از ادراک افراد از شغلشان است. تعداد زیادی از سازمانها برای تعیین از نگرش سنجی استفاده می کنند. یکی از ابزارهای معتبر برای سنجش سنجش رضایت شغلی ،شاخص توصیفی شغل1 (JDI) است.
رضایت شغلی نتیجه ادراک کارکنان است که محتوا و زمینه شغل آن چیزی را که برای کارمند ارزشمند است ، فراهم می کند. رضایت شغلی یک حالت احساسی مثبت یا مطبوع است که پیامد شغلی یا تجربه ی فرد است. این حالت احساسی مثبت ، کمک زیادی به سلامت فیزیکی و روانی افراد می کند. از نظر سازمانی ، سطح بالای رضایت شغلی منعکس کننده ی بسیار مطبوب است که منجر به جذب و بقاء کارکنان می شود
پیشینه تحقیق رضایت شغلی
جیم ببرد 5(2006) در تحقیقی تحت عنوان (( بررسی تاثیر مکانیسم های توانمند سازی بر رضایت شغلی و تعهد سازمانی در بین کارکنان دانشکده فنی دانشگاه کاپلا )) به این نتیجه دست یافت که کارکنانی که دارای احساس بالاتر ، موثر بودند و معنی داری هستند که از تعهد سازمانی بیشتر برخوردار و همچنین عدم داشتن احساس معنی داری بطور معنی دار یو رضایت شغلی ایشان تاثیر دارد و احسا سمعنی داری بطور آشکار جزء مهمترین بعد در مقایسه با سایر ابعاد توانمند سازی می باشد.
فهرست مطالب
رضایت شغلی
1-3-2 عوامل موثر بر رضایت شغلی
2-3-2 پیامدهای رضایت و عدم رضایت شغلی
3-3-2 رضایت شغلی و عملکرد
4-3-2 اندازه گیری رضایت شغلی
پیشینه تحقیق رضایت شغلی
2-3 پیشینه تحقیق رضایت شغلی
2-3-1 تحقیقات داخلی رضایت شغلی
2-3-2 تحقیقات خارجی رضایت شغلی
منابع