سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی معنوی 33 صفحه

دسته بندي: مقالات
12 بهمن
روانشناسی و علوم تربیتی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهزیستی معنوی نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد روانشناسی می باشد. تعريف نظري بهزيستي معنوي:حسي از ارتباط با ديگران، داشتن معني و هدف در زندگي و داشتن ارتباط و اعتقاد به يک قدرت متعالي است( هاکز ، هال ، تالمن و ريچينز ، 1995). اليسون (1983) بيان مي دارد که بهزيستي معنوي شامل دو عنصر رواني ـ اجتماعي و مذهبي است.


تعريف عملياتي بهزيستي معنوي: منظور از بهزيستي معنوي در اين پژوهش، نمره اي است که پاسخ دهنده از پاسخ دادن به سؤالات پرسشنامه بهزيستي معنوي پالوتزين و اليسون (1982) به دست مي آورد. سؤالات اين آزمون بهزيستي وجودي و بهزيستي مذهبي را مي سنجد.


فيشر (2010) با در نظر گرفتن بهزيستي معنوي به عنوان زندگي در ارتباط کامل با خدا، خود، جامعه و محيط که تماميت فردي را ايجاد مي کند، بهزيستي معنوي را متشکل از چهار حيطه مي داند که عبارتند از: فردي، اجتماعي، محيطي و متعالي.


الف) قلمرو فردي مرتبط است با حس دروني فرد از معني، هدف و ارزش زندگي. اين آگاهي فردي است که نيروي محرک فرد در جستجوي هويت و ارزش فردي مي باشد.
ب) حيطه اجتماعي مرتبط با کيفيت و عمق روابط بين فردي، ميان فرد و ديگران در ارتباط با اخلاقيات، فرهنگ و دين مي باشد و در ويژگي هايي همچون عشق، بخشش، صداقت، اميدواري و ايمان رخ مي نمايد.
ج) حيطه محيطي، حسي از اتحاد، سازش و پيوستگي با محيط است.
د) قلمرو تعالي: ارتباط فرد با چيزي يا فردي، فراتر از سطح انساني است، که همان ايمان، ستايش و پرستش منبع رازگونه عالم است.


فهرست مطالب

تعريف نظري بهزيستي معنوي تعريف عملياتي بهزيستي معنوي: مبانی نظری در مورد بهزیستی معنوی

2 ـ1 ـ 1. بهزيستي معنوي
معنويت، بهزيستي افراد را از طرقي افزايش مي دهد:
2 ـ1 ـ 1 ـ 1. ابعاد بهزيستي معنوي از ديدگاه فيشر
پيشينه تحقيقاتي
2 ـ2 ـ 1. تحقيقات انجام شده در ايران
2 ـ2 ـ 2. تحقيقات انجام شده در خارج از ايران
فهرست منابع و مأخذ
منابع فارسی
منابع انگلیسی

قيمت فايل:25000 تومان
تعداد صفحات:33
تعداد اسلايدها:33
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی