سایت کاریابی جویا کار

پرسشنامه استاندارد محقق ساخته مسئولیت پذیری اجتماعی 37 سوالی

دسته بندي: مقالات
9 بهمن
مدیریت
مقدمه پرسشنامه استاندارد محقق ساخته مسئولیت پذیری اجتماعی 37 سوالی

در اين تحقيق از پرسشنامه محقق ساخته مسئولیت پذیری اجتماعی جهت جمع‌آوري اطلاعات استفاده می شود. (37) سوال در رابطه با مسئولیت پذیری اجتماعی شرکت مطرح شده و بر اساس طیف هفت گزینه ای لیکرت (خیلی کم، کم، نسبتا کم، متوسط، نسبتا زیاد، زیاد، خیلی زیاد) تنظیم شده است.

در بخش سوم سوالات مربوط به جمع آوری اطلاعات جمعیت شناختی که شامل، جنسیت، وضعیت تاهل، سن، سابقه کار و تحصیلات می باشد مطرح شده است.لازم به ذکر است که توزیع پرسشنامه ها به صورت حضوري در بين پاسخ‌دهندگان صورت گرفته است.( نمونه پرسشنامه در پیوست الف موجود است).

ذکر این مطلب ضروری می باشد که با توجه به این که ابعاد مورد نظر جهت بررسی مسئولیت پذیری اجتماعی علاوه بر ابعاد چهارگانه مدل کارول، بعد محیط زیست نیز می باشد و پرسشنامه ای که این ابعاد را با هم بررسی کند وجود نداشت؛ محقق پس از مشورت با اساتید دانشگاه از پرسشنامه های موجود در مقالات مورد تائید،استفاده نموده است.


چکیده پرسشنامه مسئولیت پذیری اجتماعی:

مولفه : دارد
منبع : دارد
روایی و پایایی : دارد
نمره گذاری و مختصات : دارد
نوع فایل : word (قابل ویرایش )

مختصات پرسشنامه پرسشنامه مسئولیت پذیری اجتماعی بر اساس مدل کارول

مشخصات ساختاری شکلی و محتوایی پرسشنامه به شرح زیر توصیف می گردد :


جدول شماره(3-1 الف) مختصات پرسشنامه فرهنگ سازمانی


مشخصات ساختاری شکلی و محتوایی پرسشنامه به شرح زیر توصیف می گردد :
جدول شماره(3-1 الف) مختصات پرسشنامه مسئولیت پذیری اجتماعی
7 6 5 4 3 2 1 گزينه


خیلی زیاد زیاد نسبتا زیاد متوسط نسبتا کم کم خیلی کم امتياز
بطوریکه در جدول (3-1) ملاحظه می شود گزینه های پرسشنامه بر مبنای طیف لیکرت تنظیم شده است.


جدول (3-2): تفکیک سوالات پرسشنامه فرهنگ سازمانی هافستد

جدول (3-2): تفکیک سوالات پرسشنامه
سوالات بعد مولفه
1-8 اقتصادی مسئولیت پذیری اجتماعی
9-13 قانونی
14-22 اخلاقی
23-30 فداکاری
31-35 زیست محیطی

3-5- روایی و پایایی ابزار جمع آوری اطلاعات
دو معیاری که برای آزمودن برازش اندازه ها به کار می آیند عبارتند از روایی و اعتبار. روایی تعیین می کند ابزار تهیه شده تا چه حد مفهوم خاص مورد نظر را اندازه می گیرد و اعتبار معین می کند یک ابزار اندازه گیری تا چه میزان سازگاری مفهوم مورد نظر را اندازه می گیرد. به بیان دیگر، روایی به ما می گوید که آیا مفهوم واقعی را اندازه می گیریم و اعتبار با پایداری و سازگاری اندازه گیری سر و کار دارد. روایی و اعتبار مهر تائیدی هستند بر استحکام علمی یک مطالعه پژوهشی (حافظ نیا،1389،153).مشکل روایی و پایایی ابزار سنجش معمولا متاثر از عوامل گوناگونی نظیر پیچیدگی موضوع مورد مطالعه، عامل و منبع تهیه داده ها یعنی انسان، و روش ها و شرایط گردآوری اطلاعات است (حافظ نیا، 1389،159).

3-5-1- روایی پرسشنامه ی مسئولیت پذیری اجتماعی

منظور از روایی این است که مقیاس و محتوای ابزار یا سوالات مندرج در ابزار دقیقا متغیرها و موضوع مورد مطالعه را بسنجد . یعنی اینکه هم داده های گردآوری شده از طریق ابزار مازاد بر نیاز تحقیق نباشد و هم اینکه بخشی از داده های مورد نیاز در رابطه با سنجش متغیرها در محتوای ابزار حذف نشده باشد یا به عبارت دیگر ، عین واقعیت را به خوبی نشان دهد (حافظ نیا ، 1387،155).موضوع روایی از آن جهت اهمیت دارد که اندازه گیری های نا مناسب و ناکافی می تواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا سازد ( خاکی ، 1379،249).در اين تحقيق چون از پرسشنامه استاندارد فرهنگ سازمانی هافستد که قبلا هم به کرات در تحقیقات مشابه استفاده شده، استفاده گردید لذا از پرسشنامه فرهنگ سازمانی از روایی مناسبی برخوردار است.


3-5-2- پایایی پرسشنامه ی مسئولیت پذیری اجتماعی

اعتبار یا اعتمادپذیری ابزار میزان پایایی و سازگاری آن را در اندازه گیری یک مفهوم نشان می دهد که برای ارزیابی «برازش» ابزار مفید است. توانایی ابزار در حفظ پایایی خود در طول زمان- علیرغم شرایط غیرقابل کنترل آزمون و وضعیت خود پاسخگویان- حاکی از پایداری آن و تغییر پذیری اندک آن می باشد. این توانایی گویای برازش ابزار است چرا که هر زمان اندازه گیری صورت گیرد نتایج پایدار به دست می آید (حافظ نیا،1389،162).

قيمت فايل:8000 تومان
تعداد صفحات:17
تعداد اسلايدها:17
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی