سایت کاریابی جویا کار

مبانی نظری و پیشینه تحقیق پلیس در کوهستان 27 صفحه

دسته بندي: مقالات
8 دی
علوم اجتماعی
این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق پلیس در کوهستان می باشد. در بخش اول چارچوب و مبانی نظری پلیس در کوهستان تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق پلیس در کوهستان در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد.


کوهستان
2-3-1 کوهستان ایران
حدود یک سوم كشور ايران را کوهستان تشكيل مي دهد. كوه هاي ايران به چين خوردگي هاي دوران سوم زمين شناسي تعلق دارند، و برخي از آن ها با منشا آتشفشاني موجب پيدايش چشمه هاي آب گرم و معدني شده اند.مهم ترين رشته كوه هاي ايران البرز و زاگرس است و بلندترين قله ايران، دماوند نام دارد كه با ۵۶۷۱ متر ارتفاع در شمال شرق شهر تهران واقع شده است. مهم ترين قله هاي ايران سبلان با ۴۸۸۰ متر ارتفاع در غرب كشور، سهند با ۳۷۰۷ متر ارتفاع در جنوب تبريز، تخت سليمان با ۴۸۲۰ متر ارتفاع در مازندران، زرد كوه با ۴۵۵۰ متر ارتفاع در چهار محال و بختياري، دنا با ۴۳۰۹ متر ارتفاع در ياسوج و تفتان با۳۹۴۱ متر ارتفاع در جنوب زاهدان نام دارند كه هر يك از نظر طبيعي داراي ويژگيهاي خاصي هستند.
به طور کلی کوه های ایران از چهار رشته اصلی، کوه های شمالی یا البرز، کوه های زاگرس، کوه های مرکزی و کوه های شرقی تشکیل شده اند.

رشته کوه البرز با وسعتی حدود ۵۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، در قسمت شمالی ایران واقع شده است. این رشته کوه که از جنوب غربی خزر شروع شده و پس از عبور از جنوب دریای خزر تا شمال خراسان ادامه دارد خود به سه بخش کوه های جنوب غرب دریای خزر، رشته کوه های البرز و رشته کوه های شمال خراسان تقسیم می شود. علاوه بر قرار گرفتن بلندترین نقطه ایران، یعنی کوه دماوند با ارتفاع ۵۶۷۱ متر در این رشته کوه، می توان از کوه های چون علم کوه، سیاهلان، پالون گردن، شاهوار، سبلان، سهند نام برد.

قله توچال و کوهستان پیرامون آن به صورت یک خط الرأس شرقی – غربی در جناح جنوبی رشته کوه های البرز مرکزی و در شمال شهر تهران قرار دارد. این کوهستان از شمال به دره رودخانه های جاجرود و شهرستانک و از غرب توسط خط الرأس کم ارتفاع تری به قلل شمالی کوه های کرج متصل می باشد. توچال بلندترین ارتفاع شمال تهران از طریق شانه غربی خود موسوم به هومند به ارتفاع 3900 متر به گردنه 3700 متری شهرستانک و سپس به قله شاه نشین بزرگ به ارتفاع 3850 متر متصل می شود و از سمت شرق توسط خط الرأس قوسی شکلی پس از تشکیل قلل پیازچال و لزون از طریق گردنه کوتاه لوپهنه به قلل دارآباد ارتباط می باید. قله از طریق جناح شمالی هومند به قله قزقونچال و یالهای فرعی منطقه آهاربشم و شهرستانک منتهی می گردد این خط الرأس شمال توچال را از طریق قله قلعه دختر و سی چال به گردنه دیزین و سپس به سایر بلندی های البرز مرکزی متصل می سازد.

پلیس و سابقه تشکیل آن در کوهستان
حال با توجه به مسائل ذکر شده در تیر ماه سال 82باعنایت به اینکه در کوهستانهای شمال شهر تهران برخی مسائل اخلاقی مانند شرب خمر، ایجاد مزاحمت جهت بانوان، نزاع و درگیری، زورگیری و... به شدت در حال گسترش بود. و وقوع اینگونه مسائل در حاشیه پایتخت و عدم امکان اینکه کلانتری های مربوط به علت ماموریت های جاری بتوانند به صورت کامل و تخصصی طول مسیرهای کوهپیمایی پوشش دهند به جهت جلوگیری از جرائم و برخورداری قاطعانه با مجرمین واحدی غیر رسمی در ایستگاه اول توچال به نام پلیس کوهستان ایجاد گردید که حوزه آن فقط محدود به مسیر توچال می گردید. اقدامات مثبت این یگان و رضایت شهروندان از عملکرد پلیس و تاثیر آن در افزایش حضور شهروندان و اینکه به علت وسعت گستردگی مسیرهای کوهنوردی شمال تهران و عدم پوشش سایر مسیرها در نوروز 1390 با عنایت به وظیفه ذاتی پلیس و بنا به ضرورت و در خواست مردم به تدبیر فرمانده انتظامی تهران بزرگ سردار ساجدی نیا و باحضور فرمانده ناجا سردار احمدی مقدم پلیس کوهستان در هشت محور اصلی شامل دارآباد ،جمشیدیه ،دربند ،توچال ،کوهسار، آبشار،درکه،پرواز تشکیل و راه اندازی گردید.

فهرست مطالب
3 کوهستان 1
2-3-1 کوهستان ایران 2
جدول 2-1: مشخصات جان پناها 2
2-3-2 رود دره ها 3
1-رود دره دربند 4
2-رود دره دارآباد 4
3-رود دره گلاب دره 4
4-رود دره ولنجک 5
5-رود دره درکه 5
6-رود دره کلک چال 5
2-3-3 ضرورت حضور پلیس در کوهستان 6
2-3-4 پلیس و سابقه تشکیل آن درکوهستان 7
2-3-5 وظایف پلیس در کوهستان 7
2-3-6 جرائم کوهستان 8
2-3-7 آموزش 8
2-3-8 تجهیزات و امکانات 8
2-3-9 پلیس وگشت پیاده کوهستان 8
2-4 ادبیات نظری 9
2-4-1 پیشینه تحقیق 9
2-4-2 چارچوب نظری تحقیق 15
منابع 16


قيمت فايل:16000 تومان
تعداد صفحات:27
تعداد اسلايدها:27
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی