رشته فناوری اطلاعات (IT)
کسب و کار الکترونیک یک اصطلاح کلی مورد استفاده برای توصیف فرآیندهای کاری به کار گرفته شده در محیطهای مجازی یا الکترونیکی همچون شبکه جهانی وب میباشد. (بوتو، 003)از نظر زواس « کسب و کار الکترونیکی عبارت است از تبادل اطلاعات از طریق شبکه الکترونیکی، در هر مرحلهای از زنجیره عرضه، چه در درون یک شرکت یا بین شرکتها، بین شرکت و مشتری یا بین بخش خصوصی و عمومی اقتصاد، و چه توأم با پرداخت پول باشد یا اینکه پرداختی صورت نگیرد. »
این نوشتار با عنوان
فصل دوم پایان نامه کسب و کار الکترونیک می باشد.
توربان (2002) نیز کسب و کار الکترونیکی «چیزی فراتر از کسب و کار الکترونیکی میداند که در آن به غیر از فعالیتهای تجاری شرکت، بسیاری دیگر از روابط بین سازمانی و بین مشتری و سازمان نیز ماهیت الکترونیکی به خود میگیرد. »کسب و کار الکترونیک عبارت است از کسب مشتری و بازرگانان برای مبادلات تجاری از راه خود کار کردن تراکنشها، تبادلات، ارتباطات و تعاملات از راه فناوریهای ارتباطی و کامپیوتری در جهت هدفهای اقتصادی که شامل سیستمهای بین سازمانی، مانند: تلفن، اینترنت، ایمیل، یا شبکههای کامپیوتری داخلی در جهت پشتیبانی معاملات آنلاین تجاری است. پس میتوان گفت هدف این نوع کسب و کارهای جدید، خودکار سازی تراکنشهای کسب و کار و جریان کار است. (حنفی زاده، 2006)
فهرست مطالب چکیده 1 واژگان کلیدی: 2 2-1- مقدمه 3 تعریف کسب و کار الکترونیک شكل 2-1 سازمانهای هوشمند، در سه بعد به صورت شبكه می باشند (فیلوس و بناهان، 2000، 3-20) 11 2-2- پیشینه تحقیق 14 مهمترین توانمندسازهای كسب و كار الكترونیكی با توجه به OECD (2004) عبارتند از: 15 2-3- كسب و كار الكترونیكی 17 2-3-1- مدل پیکربندی مجدد کسب و کار اینترنتی 18 شکل 2-2 پنچ سطح پیکربندی مجدد کسب و کار مبتنی بر فناوری اطلاعات (ژنگ و همکاران، 2004) 19 2-3-2- الکترونیکی کردن کسب و کار 20 شکل 2-3 الکترونیکی کردن کسب و کار و زنجیره ارزش مبتنی بر مشتری (واسارهلیی و گرینستین، 2003) 23
پیشینه تحقیق کسب و کار الکترونیک
فهرست منابع و مآخذ 24