حمایت میرزاده در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی درباره بودجه سال 99 وزارت آموزشوپرورش که از سوی سازمان برنامهوبودجه معادل 54 هزار میلیارد تومان تعیین شده و اختلاف قابل توجه این رقم با بودجه 73 هزار میلیارد تومانی که از سوی آموزشوپرورش پیشنهاد شده است، اظهار کرد: داستان آموزشوپرورش هیچ ارتباطی به نفت و تحریم ندارد، روزی که نفت را بشکهای 120 دلار میفروختیم و کشور با مشکلات امروز مواجه نبود باز هم برای آموزشوپرورش در این کشور کاری نشد.
وی ادامه داد: کل مسئولان نظام باید بپذیرند آموزشوپرورش در اولویت است و قبل از توزیع بودجه بین دستگاههای مختلف، چندرغاز حقوق معلم را بدهند آن هم براساس عملکرد واقعی نه وضعیت سال قبل، این مسئله آنقدر شفاف است که نیاز به تحلیل و کارشناسی ندارد چون تعداد معلمان و میزان حقوق آنها مشخص است اما تدوین بودجه براساس عملکرد واقعی از سوی سازمان برنامه و بودجه مورد توجه نیست.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بخشی از بودجه سال 98 به دلیل مطالبات منتقلشده سال 97 از قبل پیشخور شد؛ بخشی از بودجه سال 99 هم برای مطالبات انباشت شده سال 98 پیشخور می گردد، یکبار باید قبل از تقدیم لایحه بودجه به جهت حقوق بودن، تکلیف آن در دولت مشخص شود.
درآمدهای مجلس دردی از آموزشوپرورش دوا نمیکند
میرزاده بیانکرد: با درآمدهایی که توسط مجلس در قانون بودجه برای آموزشوپرورش تعیین می گردد نمیتوان حقوق پرداخت با اینها اگر مشکل گچ یا کاغذ کپی مدارس را حل کنیم کار بزرگی انجام شده است!
کاهش 20 درصدی پوشش تحصیلی نخستین اثر مخرب کاهش بودجه 99
وی با اشاره به اینکه خرید خدمات آموزشی یا توسعه مدارس غیردولتی در نهایت تراکم کلاسهای درس مدارس دولتی را کم میکند و باز هم تمام مشکلات سرجای خودش است، گفت: بهتر است بگوییم خرید خدمات هیچ مشکلی از آموزشوپرورش حل نمیکند پس مسئولان سازمان برنامه و بودجه به عنوان یک راهکار به آن نگاه نکند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیانکرد: بودجه آموزشوپرورش نباید با تمرکز بر بودجه سال قبل بسته شود با این روند شکاف عمیقتر می گردد از سوی دیگر مبلغ درآمدهای ناشی از منابعی که مجلس در قانون بودجه تعریف میکند آنقدر ناچیز است که در نهایت بتوان با آن برخی کارهای جزئی را انجام داد و بیتوجهی به بودجه آموزشوپرورش در نهایت مدارس دولتی را هر روز ضعیفتر از قبل میکند.
پایان/