خبرگزاری ایلنا: رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از استخدام ۳۰۰ معلول با مدرک حداقل لیسانس خبر داد.
مجید قدمی؛ رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و معاون وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره آخرین وضعیت جذب نیرو، اظهار داشت: ۳ درصد ۱۰ هزار نفری که قرار است؛ در آموزش و پرورش جذب شوند، مربوط به معلولان می گردد که حدود ۳۰۰ نفر میشوند. آن دسته از معلولانی که توانایی تدریس و مدرک دانشگاهی حداقل لیسانس دارند را جذب خواهیم کرد. در حال حاضر تیمهایی مستقر شدهاند و در حال بررسی هستند.
وی با اشاره به اینکه قبولیهای آزمون استخدامی به تازگی اعلام شده است، گفت: هنوز اسامی به صورت قطعی ابلاغ نشده و هر زمان این ابلاغ صورت گیرد، مصاحبه با این افراد آغاز می گردد.
معاون وزیر آموزش و پرورش درباره سنوات ارفاقی معلمان استثنایی، ادامه داد: سنوات ارفاقی معلمان در سالهای ۸۸ تا ۹۱ متوقف شده بود که ۳ روز گذشته در کمیسیون اجتماعی دولت به تصویب رسید؛ بر این اساس سنوات معلمان در سالهای ۸۸ تا ۹۱ محاسبه خواهد شد. سنوات ارفاقی برای این معلمان به این معناست که آنها میتوانند با ۲۵ سال خدمت بازنشسته شوند.
قدمی اضافه کرد: به جرات میتوان گفت؛ در دولت برای آموزش و پرورش استثنایی، گامهای خوبی برداشته شده است؛ بودجه سال آینده ما نزدیک به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده که این بودجه غیر پرسنلی است و در راستای خدمات حمایتی، توانبخشی، آموزش ضمن خدمت، سرویس ایاب و ذهاب و کیفیت بخشی به آموزش و پرورش استثنایی هزینه خواهد شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور همچنین درباره سختی کار معلمان گفت: میزان سختی کار معلمان نسبتی با حقوقشان دارد و حقوق این معلمان ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان با افراد مشابه خودشان متفاوت است. این رقم بسیار پایین است؛ چرا که کار کردن در مدارس استثنایی سخت و اصطحلاک نیروی انسانی بالاست، فرسودگی میآورد و باید جاذبههای بیشتری برای این مدارس پیش بینی شود، اما بالاخره باید محدودیتها و تنگناهای دولت را هم در نظر بگیریم.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اضافه کرد: اگر فضا مناسب شود با هماهنگی بخشهای مربوطه بنا داریم، برای معلمان دانشآموزان چند معلولیتی و اوتیسم، سختی کار را افزایش دهیم. حتی اگر بتوانیم مجوز بگیریم، در جهت افزایش سختی کار برای سایر گروهها اقدام خواهیم کرد.