سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت مفهوم حزب سیاسی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
27 اردیبهشت

 

شامل 40 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم سیاسی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

مقدمه

تعریف مفاهیم در علوم اجتماعی کار بس دشواری است، چرا که واژگانی یکسان گاه معانی گوناگونی را برمی تابند و کار را بر پژوهشگر دشوار می سازند. تعریف دقیق واژه ها، به ویژه در مطالعات تطبیقی اهمیتی دوچندان دارد. واژه های مشترکی که در جوامع گوناگون به کار می روند، پژوهشگر را در بررسی هایش به اشتباه می اندازند. واژه هایی چون دولت، مشروعیت، حزب و مانند آن که در بسترهای فکری و فرهنگی متفاوت کاربرد دارند، به رغم اشتراک لفظی از واقعیت هایی به غایت گوناگون حکایت می کنند. این موضوع موجب شده برخی از متخصصان مطالعات تطبیقی از «بحران مفاهیم» در علوم انسانی سخن بگویند، چراکه این مفاهیم با گذر از مرزهای فرهنگی و اجتماعی معانی جدیدی به خود می گیرند. برتراند بدیع و گی هرمه از جمله محققانی اند که آشنایی با زبان های بومی را در مطالعات مقایسه ای برای فهم گفتمان غالب در هر جامعه ای ضروری می دانند. به باور آنها واژه های برگردانده شده از زبان لاتین می توانند غلط انداز باشند و پژوهشگر را گمراه کنند.

حزب سیاسی قطعاً یکی از مفاهیم بسیار رایج در عین حال پر رمز و رازی است که در جوامع گوناگون بر سر زبان هاست. کمتر فرهنگ نامه ای است که واژه ی معادل حزب سیاسی را در خود جای نداده باشد و کمتر جامعه ای عاری از تشکلی است که خود را حزب سیاسی نامیده است.

در فرهنگ و ادبیات فارسی نیز حزب سیاسی واژه ای دیرینه و کهن بوده و سال هاست که وارد ادبیات سیاسی ما شده است. کم نیستند تشکل هایی که در برش های گوناگون از تاریخ سیاسی کشورمان مدعی نام حزب سیاسی بوده اند. حزب سیاسی در میان محققان و نویسندگان همواره مورد بحث و مناقشه بوده است. برخی حزب را پدیده ای ریشه دار در تمدن اسلامی و ایرانی می دانند و آن را از ضروریات هر جامعه ای می شمارند. پاره ای دیگر از محققان و فعالان سیاسی، حزب را پدیده ای وارداتی و برخاسته از فرهنگ و تمدن غربی می دانند و آن را بیگانه با بایسته های فرهنگ ایرانی و اسلامی می شمارند. به هر روی، این پرسش به صورت جدی خودنمایی می کند که حزب سیاسی به چه معناست؟ چگونه است که این واژه در ادبیات سیاسی غرب برگردان واژه ی گفت و گو و رقابت مسالمت آمیز است، در حالی که در بسیاری از جوامع نامش با خشونت همراه است؟ چگونه ممکن است اختلاف برداشت درباره ی وازه ی تا بدانجا کشیده شود که برخی آن را ریشه دار در فرهنگ جامعه و برخی دیگر کاملاً بیگانه و وارداتی بدانند؟ بررسی ها نشان می دهد که هر یک از مدعیان از پدیده ای سخن می گویند که تنها در لفظ مشترک هستند و نه در معنا. برای نشان دادن این موضوع درنگی بر مفهوم حزب گریزناپذیر است.

و ...

 

فهرست مطالب

مقدمه

برداشتی عام و کهن از حزب سیاسی: مفهوم لغوی

مفهوم حزب در فرهنگ و ادبیات اسلامی و ایرانی

معادل کلمه ی حزب در ادبیات لاتین

برداشت نوین از حزب سیاسی: مفهوم اصطلاحی

برداشتی فراگیرتر از حزب سیاسی

پایان

 

عنوان : مفهوم حزب سیاسی

فرمت : پاورپوینت

حجم : 356 کیلوبایت

تعداد صفحات : 40

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت


علوم سیاسی
قيمت فايل:8800 تومان
تعداد اسلايدها:40
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی