شامل 49 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان علوم اجتماعی، علوم سیاسی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
دیوان بینالمللی كیفری (ICC) بعنوان اولین دادگاه دائمی بینالمللی در سال ۱۹۹۸ بمنظور رسیدگی به جنایات بینالمللی ارتكابی تشكیل شد. در حقیقت تشكیل دیوان بینالمللی كیفری محصول تلاشهایی بود كه پس از جنگ جهانی اول آغاز شد.
اولین گام در جهت محاكمه و مجازات جنایتكاران بینالمللی در معاهده ورسای ۱۹۱۹ برداشته شد بر اساس این معاهده ویلهم دوم حاكم آلمان به دلیل ارتكاب برخی جرایم میباییست محاكمه میشد، لكن وی به هلند پناهنده شد و هلند نیز وی را مسترد نكرد تا اینكه در سال ۱۹۴۱درگذشت. پس از جنگ جهانی دوم اندیشه یك دیوان بینالمللی با صلاحیت كیفری مجددا قوت گرفت و دو دادگاه نورنبرگ و توكیو بمنظور رسیدگی به جنایات سران و فرماندهان نظامی آلمان و ژاپن تاسیس شد.
پس از آن از بین بردن نسل كشی مورد پذیرش قرار گرفت كه افراد متهم به ارتكاب جنایات نسلكشی میبایست به یك دادگاه دائمی كیفری بینالمللی ارجاع شوند.
بدین منظور در تاریخ ۹ دسامبر ۱۹۴۸ مجمع عمومی از كمیسیون حقوق بینالملل و كمیته ویژهای متشكل از نمایندگان دولتها درخواست نمود كه امكان تاسیس اینچنین دادگاهی را بررسی كنند. علیرغم تاكید هر دو مرجع مذكور بر مطلوب بودن تشكیل دادگاه این امر در عمل محقق نشد.
این جریان در كنوانسیون ۱۹۷۳ منع و مجازات جنایات آپارتاید نیز دنبال شد.
كمیسیون حقوق بینالملل متعاقبا در سال ۱۹۹۱ پیش نویس قانون جنایات علیه صلح و امنیت بشری را تصویب كرد. بدنبال جنایات ارتكابی در سالهای ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۴ در رواندا و بوسنی و هرزگوین شورای امنیت مبادرت به تاسیس دو دادگاه اختصاصی بینالمللی كیفری كرد. (دادگاه یوگسلاوی و دادگاه رواندا )
در سال ۱۹۹۶ كمیسیون حقوق بینالملل طرح تاسیس دیوان بینالمللی كیفری را تكمیل كرد و به مجمع عمومی ارسال داشت. مجمع نیز مبادرت به تاسیس دو كمیتهای جهت بررسی موضوع كرد كه در سالهای ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۸ به فعالیت پرداختند. سرانجام اساسنامه دیوان بینالمللی كیفری در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۸ در كنفرانس رم به تایید نمایندگان ۱۲۰ دولت رسید و از اول ژولای ۲۰۰۲ لازم الاجرا گردیده است. مقر این دادگاه نیز لاهه ( دیوان بینالمللی دادگستری) است.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
اعضای دیوان بینالمللی كیفری
اصل صلاحیت تكمیلی
صلاحیت ذاتی
صلاحیت زمانی دیوان بینالمللی كیفری
صلاحیت شخصی دیوان بینالمللی كیفری
صلاحیت حمایتی یا حفاظتی
صلاحیت جهانی یا همگانی
تعارض صلاحیتها
اختیارات شورای امنیت نسبت به عملکرد «دادگاه کیفری بینالمللی» ؛
آثار تشكیل دیوان ببینالمللی كیفری در ایران
پایان
عنوان : دیوان بین المللی كیفری چیست
فرمت : پاورپوینت
حجم : 392 کیلوبایت
تعداد صفحات : 49
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم اجتماعی