شامل 60 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . همچنین به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است. این پاورپوینت برای دانشجویان جامعه شناسی ، علوم تربیتی و سایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
مقدمه
هربرت اسپنسر در 27 آوریل 1820م در شهر صنعتی دِربی انگلیس بهدنیا آمد. او نخستین فرزند خانواده بود و برخلاف هشت فرزند بعدی که از مرگ زودرس مردند، عمر طبیعی کرد. پدر و همۀ خانوادهاش از مخالفان غیرسازشکار و سرسخت کلیسای رسمی انگلیس بودند و دیدگاهی بسیار فردگرا داشتند. هربرت که کودکی بیمار و نحیف بود، نمیتوانست حضور منظم در دبستان داشته باشد. بیشتر اوقات، پدرش در خانه آموزشش میداد. در سن سیزده سالگی برای آموزش بیشتر در خانه عموی کشیشاش که یک اصلاحطلب اجتماعی پیشرو و از دوستداران جنبش کارگری و هواداران کف نفس بود اقامت گزید. او اصول رادیکالیسم فلسفی و نیز آیین پروتستانیسم سرسختانه و مبتنیبر مخالفت با کلیسای رسمی را به اسپنسر جوان آموخت.
اسپنسر از آموزش غیررسمی توسط خانواده و تماس با دانشمندان بزرگ زمانش، مطالب قابل ملاحظهای را در زمینه ستارهشناسی، زمینشناسی، فیزیک و شیمی آموخت. در 1837 بهعنوان مهندس راه و ساختمان در راهآهن شروع بهکار کرد و تا 1846 به این کار اشتغال داشت. در طول این دوران او برای خود مطالعه میکرد و شروع به انتشار آثار سیاسی و علمی نمود. در 1837 بهعنوان مهندس به صف کارکنان راهآهن لندن- بیرمنگام پیوست. در 1841 بهخاطر اتمام ساختمان راهآهن، عذر اسپنسر را خواستند و او ناچار به خانهاش در دربی بازگشت.
اسپنسر مدت چند سال در حواشی جهانِ روزنامهنگاری و سیاست رادیکالی فعالیت میکرد و سرانجام در 1848 دستیار سردبیر مجلۀ اکونومیست لندن، شد و عقاید روشنفکرانهاش را استحکام بخشید.
در سال 1850، اسپنسر اولین کار اصلی خود را تحت عنوان "ایستاییشناسی اجتماعی" تکمیل کرد. او در طول نوشتن این کتاب به مرض بیخوابی دچار شد و با گذشت زمان مشکلات فکری و روانیاش شدت یافت و تا پایان عمر از ناراحتی عصبی رنج میبرد. در سال 1853 به اسپنسر ارثی رسید و درنتیجه کارش را رها کرد و بقیه زندگی را بهعنوان یک محقق عالیرتبه سپری کرد. او هرگز به درجه دانشگاهی و یا مقام آکادمیک دست نیافت. فعالیتهای اسپنسر فقط بهعنوان یک محقق افزایش یافت، سرانجام نهتنها در انگلستان بلکه در تمام جهان مشهور شد.
اسپنسر در سالهای آخر عمر، از همان وقتِ کمی که برای نوشتن داشت استفاده میکرد و به انواع قضایای بحثانگیز و رایج روز، از مخالفت با جنگ بوئر گرفته تا طرح پذیرش نظام متری در انگلستان، مقاله مینوشت. او یک پیرمرد ناشاد بود و با روندهای سیاسی زمانهاش ناسازگاری داشت و از معاشرتهای اجتماعی کنارهگیری کرده بود. اسپنسر در 8 دسامبر 1903 در سن 83سالگی درگذشت. و جسدش طبق وصیتش سوزانده شد.
و ...
فهرست مطالب
مقدمه
آثار جامعهشناسی اسپنسر
تاثیر اسپنسر بر جامعهشناسی
هدف جامعه شناسی از منظر اسپنسر
نظرات جامعه شناسی اسپنسر
پایان
عنوان : جامعه شناسی هربرت اسپنسر
فرمت : پاورپوینت
حجم : 548 کیلوبایت
تعداد صفحات : 60
پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت
علوم تربیتی