سایت کاریابی جویا کار

پاورپوینت آموزش و پرورش دوره ابتدایی

دسته بندي: مقالات / پاور پوینت
23 اردیبهشت

 

شامل 53 اسلاید زیبا که با جدیدترین نسخه پاورپوینت طراحی شده و قابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان علوم تربیتی وسایر دانشجویان مرتبط کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .

 

تاریخچهٔ ظهور و تکوین دورهٔ ابتدایى

مطالعه تاریخ آموزش و پرورش و سوابق تعلیم و تربیت آدمی، نشان مى‌دهد که به علت ناچیز بودن مجموعهٔ میراث اجتماعى و ساده بودن ارتباطات انسانی، آموزش و پرورش بوسیلهٔ خانواده‌ها و بیشتر بطور غیرعمدى انجام مى‌گرفته است.

با گسترش دامنهٔ دانش‌ها و مهارت‌هاى بشر، توسعه فرهنگ و تمدن، افزایش جمعیت و تراکم نفوس در شهرها، کم‌کم دخالت آگاهانه در جریان انتقال فرهنگ و تمدن به کودکان و نوجوانان ضرورى شمرده شد و ضمن توجه به تربیت غیرعمدی، تربیت عمدى نیز اجرا شد. سالمندان با توجه به مقاصد معینی، به پرورش خردسالان پرداختند و براى انجام دادن وظایف تعلیم و تربیت بطور رسمى و عمدى و طبق ضوابطى بتدریج سازمان‌هاى متعددى ایجاد کردند که در کشورهاى مختلف شکل‌هاى متفاوتى داشته و دارند. در ایران مهمترین آنها عبارت است از:

 خانه

همانطور که گفته شد تعلیم و تربیت به مفهوم وسیع آن ابتدا از خانواده شروع شده و بطور غیرعمدى انجام مى‌گرفته است. هم اکنون هم در ایران، اعضاى بزرگسال خانواده در تعلیم و تربیت خردسالان بخصوص در تربیت دینى و اخلاقى و آموزش حرفه‌اى آنان نقش مؤثرى دارند. در گذشته دور خانه مهمترین مکان براى آموزش فرزندان امرا و اشراف و توانگران نیز بوده است.

 مسجد

در دورهٔ اسلامى اولین مرکزى که براى تعلیم و تربیت مسلمانان مورد استفاده جدى و همه جانبه قرار گرفت، مسجد است.

مسجد محل پرسش خداى یکتا، اداى فرایض و مرکز اجتماعات مسلمانان است و بوسیله آن ترویج دین اسلام و تعلیم مبانى آن و تزکیه و تهذیب نفس مسلمانان انجام مى‌گیرد.

از قرن اول هجرى در شهرهاى مهم ایران مساجد متعدد بتدریج ایجاد شدند. در تاریخ سیستان آمده است که در سیستان مسجد آدینه در قرن اول هجرى بنا شد و حسن بصرى در آن احکام تعلیم مى‌داد. کم‌کم مساجد بزرگى در اکثر بلاد ایران نظیر نیشابور، بخارا، هرات، بلخ، سبزوار، یزد، قزوین، اصفهان، ابرکوه، شیراز، کرمان و غیره بنا شدند که آنها علاوه بر مکانى براى پرستش خداوند، کانون بحث و تدریس و به اصطلاح سادهٔ آن روز، حلقهٔ مذاکره علم بودند. در بعضى از مساجد، مکتب نیز براى آموزش و پرورش خردسالان دایر شد. هر مسجد معمولاً موقوفه‌اى داشت که از درآمد آن به مدرسان و وعاظ و در بعضى موارد به طلاب حقوق داده مى‌شد. به هر حال از مسجد به عنوان جایگاه نیایش و بسط علوم اسلامى استفاده مى‌شود و هم اکنون مساجد در همهٔ نقاط کشور بوسیله مردم مسلمان و خیّر اداره مى‌شود و در بعضى مناطق به عنوان مَدْرس و مرکز تعلیم معارف اسلامى مطرح است.

 و ...

 

فهرست مطالب

تاریخچهٔ ظهور و تکوین دورهٔ ابتدایى

اهمیت دورهٔ ابتدایى

ویژگى‌هاى دانش‌آموزان

اهداف دورهٔ ابتدایى

انواع مدارس ابتدایى

اصول آموزش و پرورش دورهٔ ابتدایى

اصول آموزش و پرورش هفت تا ده ساله‌ها

ویژگى‌هاى معلمان دورهٔ ابتدایى

برنامهٔ درسى دورهٔ ابتدایى

روش‌هاى آموزش و پرورش دورهٔ ابتدایى

شیوه‌هاى تربیت اسلامى

پایان

 

عنوان : آموزش و پرورش دوره ابتدایی

فرمت : پاورپوینت

حجم : 512 کیلوبایت

تعداد صفحات : 53 

 

پیش نمایش تمام صفحات پاورپوینت

 


علوم تربیتی
قيمت فايل:9800 تومان
تعداد اسلايدها:53
خريد فايل از سايت مرجع
دسته بندی ها
تبلیغات متنی